sen binemiyorsun diye parası olan da mı binemesin, çok bencilce düşünüyorsun. bunun yerine her şehre ya da her bölgeye bir büyük pist yapılsın ve ucuz olsun, yoldaki denetimler artsın biz de güvenli güvenli binelim di mi::144:: ::gazla::::gazla::
bu arada yaptığın protestoyu çok mantıklı ve yerinde buluyorum ama yasaklanması şu ankilerden çok daha büyük bir dangalaklık olur.
çalıntı bir xj6 yı modifiye etmişler galiba.
ben binemiyorum demedim hızdan 6 ay önce (xciting 500 ile satmadan önce) 100 küsür tl ceza ödedim kardeşim motorun kapasitesi artı üstündeki kullanıcının tecrübesine göre hız limidi koy herkese aynı limit olmasın örneğin bazı arkadaşlar 10 sene hacimli motor kulanıp kaza yapmamış bunu kanunla hız limidinin %50 üstünde kullanmasına izin ver kaza yapar kural ihlal ederse düşür
Yasaklar daimi başa bela açar.Almanyada hç bir çeşit sınır yok ama bakın avrupada kıtasında en az trafik kazası hangi ülkede oluyor ? Eğitim.
Haricinde f4den sonra 600f kabuk değiştirdi.Eski giderim dönerim dururum kolay tekere gelirim kasa gitti.Bu tam sporttouring olayı geldi...İlgi çekici model ama ben eski kasa daha cici diyorum...
Almanya' da nasıl yasak yok ? Ehliyetinizin yaşına göre limiter koyuyorlar motoruna. Adam kafasıan göre beygiri kısıp arttırıyor. Nereye yasak yok hehe
ben binemiyorum demedim hızdan 6 ay önce (xciting 500 ile satmadan önce) 100 küsür tl ceza ödedim kardeşim motorun kapasitesi artı üstündeki kullanıcının tecrübesine göre hız limidi koy herkese aynı limit olmasın örneğin bazı arkadaşlar 10 sene hacimli motor kulanıp kaza yapmamış bunu kanunla hız limidinin %50 üstünde kullanmasına izin ver kaza yapar kural ihlal ederse düşür
Yasaklar daimi başa bela açar.Almanyada hç bir çeşit sınır yok ama bakın avrupada kıtasında en az trafik kazası hangi ülkede oluyor ? Eğitim.
Haricinde f4den sonra 600f kabuk değiştirdi.Eski giderim dönerim dururum kolay tekere gelirim kasa gitti.Bu tam sporttouring olayı geldi...İlgi çekici model ama ben eski kasa daha cici diyorum...
önceki 102 hp lik 600F ile millet cbr600RR arasında kalıyordu. Aslında kalınmaması gerekiyor. Seçimin net yapılması gerekiyor. yani racinge biniyim oturum daha touring olsun belim ağrımasın yaklaşımı çok komik.
87 hp 102 hp'yi döver
Bu işin artçısı var, yokuşu var üst vites roll'u var, virajlı parkurda düşük devirden alıp toparlaması var... Yemişim top speed'i. yemişim 10.000 devirden sonra gelen 5-10 hp yi bu motorda.
Şimdi 600F'in sürüş karakteri daha iyi seçim daha net.
600F mi 600RR mi, 600F de ucuzmuş onu mu alsam ikilemi ne saçma şeydir yahu?
Olmuş bu ya, bininciye izliyorum videoyu hiç sıkılma yokBen çok beğendim. Kawasaki ER-6F'ye alternatif bulamayıp, en sonunda CBR 250R'ye bi on sene daha binerim herhalde dediğimi Honda Amca duymuş bana özel motor yapmış. Sağolsun varolsun
![]()
600F fiyatına özellikleri geriye doğru gitmiş 650F'i çakacaklar :mrgreen:.
600RR - 600F tartışmasında da ABS önemli rol oynar. Burada bilip bilmeden yazanlar olmuş gerçi, belirteyim dedim. TR'de abs'li 600rr gelmiyor.
Burada asıl sebep rakipleri ER6-F ve XJ6F'ten çok daha üstün ve güçlü kalıyordu, özellik ve güç olarak aşağıya çekilmiş. Honda pazarı iyi biliyor. Fiyat olarak da inecektir, böylece aynı kulvarda üçü de...
Almanya'da her otobanda degil belli otobanlarda limit yoktur. Ayrica limit olmayan otobanlarda bir kaza oldugunda hizli gelen araclar duramadigi icin 100-150 araclik trafik kazalari da yasanmaktadir. İnternette arastirirsaniz bircok ornegine rastlarsiniz. Son olarak Turkiye hem yol altyapisi olarak hem de egitim acisindan boyle bir duzenlemeye hazir degildir.