Geçmiş olsun.
Bunlar iyi günlerimiz sanki...
Bunlar iyi günlerimiz sanki...
Bunları öldürsek olmaz mı? Kılıç alabilirim, silah alacak param yok ve temin edeceğim bir yerde yok.
Ama eski usül kundaklı yay gibi bir şey imal edebilirim yada dediğim gibi katana satın alabilirim.
Şu hırsızların işini bitirmek istemez mi kimse?
Benim motorumu çalıp fidye isteyeceklerini sanmıyorum çünkü motorum ucuz zaten ama ya pahalı bir motorum olsaydı?
Madem devlet ilgilenmiyor bu hırsızlarla o zaman işe koyulmak lazım. Devlet mafyaları da varmış onlarda iş görmüyor. Ne yapalım? Gücümüz yettiğince bu kanunsuzları keselim mi?
3 motor çaldırıp dördüncüyü almak da ayrı bir inat. Herhalde kaskonuz vardır artık.
konu farklı, Kaskom hala yokfakat söylediğim gibi garip bir durum var burada. 4 saatte motosiklet bulunmuş. Büyük motosiklet çaldıran çoğu kişi bilir bunun böyle kolayca olmayacağını. Hırsızlara sağlam yakın olan bağlantılar olabilir bu forumda.. gözden kaçırılmaması gerekir.
motosiklet çalındıktan 21 saat sonra bulundu, bulundu demeyelim de hırsızlara bir şekilde ulaşıldı diyelim.
Bu gizemli konuşmaların amacı ne anlamadım. En az 2-3 kez daha sorulmuş nasıl ulaşıldı vs diye, memleket sırrı mı nedir yani bu kadar? 2 kelam etseniz benzer durumda olanlar da bilgilense
bulundu demeyelim de hırsızlara bir şekilde ulaşıldı diyelim.
Hırsıza forum aracılığı ile ulaşılmadı, fakat kendilerinin de bu tip sitelerde takıldığı aşikar. İlaveten motosiklet çalındıktan 21 saat sonra bulundu, bulundu demeyelim de hırsızlara bir şekilde ulaşıldı diyelim.
Çalınma : 10.10.2017 - 05:30
Geri Gel: 11.10.2017 - 04:00
Forumun eşkıyası da gelmiş
Hırsıza forum aracılığı ile ulaşılmadı, fakat kendilerinin de bu tip sitelerde takıldığı aşikar. İlaveten motosiklet çalındıktan 21 saat sonra bulundu, bulundu demeyelim de hırsızlara bir şekilde ulaşıldı diyelim.
Çalınma : 10.10.2017 - 05:30
Geri Gel: 11.10.2017 - 04:00
Bu gizemli konuşmaların amacı ne anlamadım. En az 2-3 kez daha sorulmuş nasıl ulaşıldı vs diye, memleket sırrı mı nedir yani bu kadar? 2 kelam etseniz benzer durumda olanlar da bilgilense
Yok yanlış anlaşıldı sanırım ha 5 saat ha 21 saat daha önce 3 kez motosikletim çalındı. 600RR Runner ve xmax hiç birini bulamadım. İstanbulun altını üstüne getirdim.Girmediğim ne bir dükkan nede bir tamirhane kalmadı. Nasıl ulaştınız bu çeteye. Yani daha 2 ay önce çok yakın bir arkadaşımın repsolü çalındı. 10.000 TL ödül koymamıza rağmen motosiklet gelmedi. Burada yazdık haber bile yaptırdık. Hiç birşekilde bir temas bir yaklaşım olmadı. Size ters birşey dediğimiz de yok.
Motosikleti geri aldıktan sonra olayın peşini bıraktınız mı. Bununla ilgili hiç bir yasal işlem yada biryere başvuru yapmadınız mı? Yazdıklarınızda göremedim. Motor çalınmıştır ve bulunmuştur diye bir yazı okudum. Bu şekilde hırsızlara zarar değil fayda sağlanmış oluyor.
Tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun levent abi...
Çok zararlı bir konu.Hırsızlığa illegallikle çare bulmuşsunuz bari söylemeyin burada.Bence de silin bu konuyu.
|
||||||||||