Honda Cbr 650 F Çalınmıştır (BULUNDU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

34 ****** Plakalı Siyah Cbr 650 F Merter'den çalınmıştır.

Görenlerin,duyanların site yetkililerine haber vermesi rica olunur...

Moderatör tarafında düzenlendi:
ulan yılan gibi makinaymış ha, geçmiş olsun, umarım bulunur..

Super Moderator
Olay 10 Ekim sabahı 05:29'da gerçekleşmiş, oldukça net kamera kayıtları var... Umarım kısa sürede bulunacaktır... :cat:

Super Moderator
Arkadaslar calinan motor benimdir. Goren duyan olursa bana ulassin lutfen.

Super Moderator
Kask var kafalarinda :(

QpB9RV.png

9DoO4Q.png

MaprEa.png

QpB9AV.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------

Hirsizlara bir sekilde ulasip bir miktar para odeyip motoru geri aldik arkadaslar. Buralarida takip ettiklerini biliyorum. Siz siz olun otoparkiniz kapali diye rahat rahat motorunuzu birakmayin.

a136Yg.jpg

Son düzenleme:
Kask var kafalarinda :(

https://i.hizliresim.com/QpB9RV.png

https://i.hizliresim.com/9DoO4Q.png

https://i.hizliresim.com/MaprEa.png

https://i.hizliresim.com/QpB9AV.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------

Hirsizlara bir sekilde ulasip bir miktar para odeyip motoru geri aldik arkadaslar. Buralarida takip ettiklerini biliyorum. Siz siz olun otoparkiniz kapali diye rahat rahat motorunuzu birakmayin.

https://i.hizliresim.com/a136Yg.jpg

Özelden yazamadım birkaç fikir vericektim ama tahmin ettiğim gibi almışsın zaten. Özelden yazarsan detay konuşuruz

vay be. bu kadar kısa sürede sonuç almanıza sevindim.

bu işleri yapanlar belli zaten, maalesef toplum içinde rahatça gezebiliyorlar. bu işi meslek haline getirmişler.

bu işler nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz? Hırsız sizi mi buluyor? Yoksa siz mi hırsızı bulup para mı öneriyorsunuz?

Kafamda deli sorular :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Bunları öldürsek olmaz mı? Kılıç alabilirim, silah alacak param yok ve temin edeceğim bir yerde yok.

Ama eski usül kundaklı yay gibi bir şey imal edebilirim yada dediğim gibi katana satın alabilirim.

Şu hırsızların işini bitirmek istemez mi kimse?

Benim motorumu çalıp fidye isteyeceklerini sanmıyorum çünkü motorum ucuz zaten ama ya pahalı bir motorum olsaydı?

Madem devlet ilgilenmiyor bu hırsızlarla o zaman işe koyulmak lazım. Devlet mafyaları da varmış onlarda iş görmüyor. Ne yapalım? Gücümüz yettiğince bu kanunsuzları keselim mi?

Arkadaslar calinan motor benimdir. Goren duyan olursa bana ulassin lutfen.

Motosikleti bulmanıza çok sevindim. 4 5 saat gibi bir sürede bulunmuş. Bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulundunuz mu? bugüne kadar 3 motosikletim çalındı ve hiç birini bulamadım. Herkesin imkanları aynı olmuyor. Umarım faydalı birşey yapılmıştır.

Kapalı otoparkta nasıl duruyordu.Disk kilidi zincir falan varmıydı.Bende kapalı otoparka bırakıyorum ama güvenmiyorum.Adam içeri sızsa güvenliğin ruhu duymaz.Motoru çalıştırıp çıkan bir aracın arkasından basıp gider.Kask olmasa yüzünü görsen ne olacak adam kameraya hareket çekip işini yapıyor.Adamı yakalasan motor gittikten sonra ne işe yarar.

ulan nereden nereye be, sözün senet olduğu günlerden, mal kaçırıp fidye alınan zamanlara denk geldik mk!

Motosikleti bulmanıza çok sevindim. 4 5 saat gibi bir sürede bulunmuş. Bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulundunuz mu? bugüne kadar 3 motosikletim çalındı ve hiç birini bulamadım. Herkesin imkanları aynı olmuyor. Umarım faydalı birşey yapılmıştır.

3 motor çaldırıp dördüncüyü almak da ayrı bir inat. Herhalde kaskonuz vardır artık.

Yahu bu nasıl iştir anlamadım. Hem motorunu çalışıyorlar hem de size geri satıyorlar. Alış-veriş muhabeti nasıl oluyor, çok merak ettim şimdi.
Hırsılarla yüzleşiliyor mu yoksa şu hesaba yatır motorun şuradan şu saatte al mı deniyor? Hırsıza nasıl güven duyulabilir ki? Motoru çalan paranında üstüne yatar diyeceğim ama sanırım bunlar prensip sahibi hırsızlar... Vay anasını yaa ...

Bu arada az bi zararla kurtulduğunuza sevindim. Umarım devlet bu işlere bi çözüm bulur da başkasının canı yanmaz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

Yahu bu nasıl iştir anlamadım. Hem motorunu çalışıyorlar hem de size geri satıyorlar. Alış-veriş muhabeti nasıl oluyor, çok merak ettim şimdi.
Hırsızlarla yüzleşiliyor mu yoksa şu hesaba yatır motorunu şuradan şu saatte al mı deniyor? Hırsıza nasıl güven duyulabilir ki? Motoru çalan paranında üstüne yatar diyeceğim ama sanırım bunlar prensip sahibi hırsızlar... Vay anasını yaa ...

Bu arada az bi zararla kurtulduğunuza sevindim. Umarım devlet bu işlere bi çözüm bulur da başkasının canı yanmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar