Yahu bu nasıl iştir anlamadım. Hem motorunu çalışıyorlar hem de size geri satıyorlar. Alış-veriş muhabeti nasıl oluyor, çok merak ettim şimdi.
Hırsılarla yüzleşiliyor mu yoksa şu hesaba yatır motorun şuradan şu saatte al mı deniyor? Hırsıza nasıl güven duyulabilir ki? Motoru çalan paranında üstüne yatar diyeceğim ama sanırım bunlar prensip sahibi hırsızlar... Vay anasını yaa ...
Bu arada az bi zararla kurtulduğunuza sevindim. Umarım devlet bu işlere bi çözüm bulur da başkasının canı yanmaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
Yahu bu nasıl iştir anlamadım. Hem motorunu çalışıyorlar hem de size geri satıyorlar. Alış-veriş muhabeti nasıl oluyor, çok merak ettim şimdi.
Hırsızlarla yüzleşiliyor mu yoksa şu hesaba yatır motorunu şuradan şu saatte al mı deniyor? Hırsıza nasıl güven duyulabilir ki? Motoru çalan paranında üstüne yatar diyeceğim ama sanırım bunlar prensip sahibi hırsızlar... Vay anasını yaa ...
Bu arada az bi zararla kurtulduğunuza sevindim. Umarım devlet bu işlere bi çözüm bulur da başkasının canı yanmaz...