Honda Honda CBR-600RR Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
procum gel biz bu RR ı da kaldıralım hatta bu baslığı toptan bi düzenliyelim CBR 600 Bilgi paylasım baslığı yapalım F leride alalım aramıza :queen:

Not: yakınlarımda olsam terliği kafama yemişdim sanırım :queen:

RR Fiyatı: 23.000 YTL
teknikoe9.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Kaynakça Honda

Cenk 600F'in kendisine ait bir başlığı var zaten, lütfen ARAMA seçeneğini kullan :) Ayrıca başlığı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok 600RR işte. Seven, hoşlanan, eş, dost, hısım, akraba hepsi burda :p :)

Not: 600F fotoğraflarını sildim, onları 600F başlığına ekleyiver bir zahmet :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Peki :silent: tam ben siliyodum f i oradan benden önce davranmıs üstün güçler :p

Cenk 600F'in kendisine ait bir başlığı var zaten, lütfen ARAMA seçeneğini kullan :) Ayrıca başlığı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok 600RR işte. Seven, hoşlanan, eş, dost, hısım, akraba hepsi burda :p :)

Not: 600F fotoğraflarını sildim, onları 600F başlığına ekleyiver bir zahmet :)

evet gecen gun bende uye oldum bır hışımla hemen cbr dıe konu actım heycan yaptım:p 1sn baktıım yoktu ama:cherry: :cherry: neyse sımdı adam akıllı okuorum otomobıl forumlarını zor takıp edıodum hepsınde aktıfım sımdı ıkısınıde dengelıcem tabı otomobılı brakamam:)...bu konu ıcın cok tesekkur ederım butun cevaplar burda var cok sagolun emegınıze saglık..:cat:

bu arada 2005 ıle 2006 600rr arasında ne gıbı degısıklıkler var sorsam ayıp olurmu:p :sunny: ::utangac:

Son düzenleme:
tasarimi herbisisi super ama (aci fakat gercek) pigme isi 1.75 uzerine gelmez bu motor :mrgreen:

Ben bu motoru satın alsam bana reklam parası verirlermi acaba??? :p :cherry: benzinimi karşılasalar yeter valla :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ELINT ya sorma 1000RR ın sayfasını bulamadım buraya koyiyim dedim biliyosan nerde olduğunu kopypast yaparsın bi zahmet :queen:

CenkKeskin 1000 rr topigi yoksa sen aç . herşeyin hazırını bekleme yaww:p

Yakıttan laf açılmışken,yakıt durumu nedir 600rr lerin? Cidden merak ettiğim ama Türkiye şartlarına uygun bir yanıt alamadıgım bir soru bu. Bilen arkadaslar bilgilendirirlerse çok sevinirim.

Motosikleti
Cbr 650F
bu konuyu bulmak çok zor oldu :)

ben arasıra cbr 600 rr kiralıyorum.

yakıt kısmında çözemediğim birşey var.

yakıt tek çizgiye indiğinde ne kadar gider kestiremiyorum ve motoru teslim ederken hep fazla yakıtla teslim ediyorum :)

tek çubuğa iniyo o halde kalıyo. daha sonra o yanıp sönüyo.

sonra içinde bi ince kısmı kalıyo felan anlayamıyorum.

o sembolleri anlatabilecek birisi var mı?

bu forumda rr modellerinin kullanıcı başlığı artık zayıf kalmaması lazım aslında kullanıcı yok değil ama yüksek cc kullanıcılarında paylaşım az :)

yakıt tek çizgiye indiğinde ne kadar gider kestiremiyorum ve motoru teslim ederken hep fazla yakıtla teslim ediyorum :)

hocam kaça ve nereden kiralıyosun? senet olayı olmasa bende kiralamayı düşünüyorum arada
ama hep tırsıyorum şu senet mevzularından

Motosikleti
Cbr 650F
senet olayı olmasa o adamlar bu işi yapamaz. sürekli çalarlar adamların motorlarını

kendileirni garantiye alma yöntemleri o

ben mecidiyeköyden kiralıyordum bi ara şimdi ise fenerbahçe stadının ordan bi yerden alıyorum

başlangıç fiyatım mecidiyeköyde 180 felandı 150ye verir bir kaç defa kiralyınca

son 5 seferdir kadıköyden alıyorum artık 150ye veriyo bana ama 2 defa 200den almıştım

senet olayı olmasa o adamlar bu işi yapamaz. sürekli çalarlar adamların motorlarını

kendileirni garantiye alma yöntemleri o

ben mecidiyeköyden kiralıyordum bi ara şimdi ise fenerbahçe stadının ordan bi yerden alıyorum

başlangıç fiyatım mecidiyeköyde 180 felandı 150ye verir bir kaç defa kiralyınca

son 5 seferdir kadıköyden alıyorum artık 150ye veriyo bana ama 2 defa 200den almıştım
eh tabi o yöndende onlar haklı karşılıklı güven olmalı tanıdık olmadan kiralık işine girmemek lazım yada.
fiyatlar uygun değil ama olması gerekende bu zaten

Motosikleti
Cbr 650F
aynen bende şartlardan taraf değilim

mecbur olmasam hiç girişmem ama bu oyunun kuralı bu bende kurallara uyarak kiralıyorum :)

kasımda kiralicam yine gibi

edirne yolu görünüyor :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni

Benzin pompasi isareti çikana kadar gidebilirsin.
Sonra kaç kilometre gider orasini bilmiyorum.
Hiç girmedim o riske.:cherry:

bu paylaşım neden bu kadara zayıf kalmış bende cc büyütmek istiyorum ve cbr 600rr yada fi denicem girip birazz araştırayım dedim ama 4 sayfa görünce şaşırdım

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motosikleti
Cbr 650F
bu paylaşım neden bu kadara zayıf kalmış bende cc büyütmek istiyorum ve cbr 600rr yada fi denicem girip birazz araştırayım dedim ama 4 sayfa görünce şaşırdım

bu sayfayı nerelerden buldum bilemezsin :D 2007 nisandan beri yorum yoktu ben buldum getirdim ben buldum :p

neyse benzin pompası işareti yanana kadar git dedin ama o işareti hiç görmedim. hep son çubuğa gelince depoyu doldurdum aslında tek çubuk kalınca 50 km felan gider mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar