Honda Honda CBR-600RR Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

rüyada motorda tek teker yapma neye işaret bilen var mı
http://www.ruyatabirleri.com/ruyada-motor-surmek.html bunu buldum sadece

Rüyada motor sürmek, rüyayı gören kişinin herşeyi tam ölçüsünde yaşadığına, durması gerektiği yeri iyi bileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet edilir. Eğlenmesini de, ağlamasını da bilen bir kimsenin varlığına işaret eder ve rüya sahibinin hayatıyla ilgili daima isabetli kararlar almaya dikkat ettiğine tabir edilir. Heyecanlı ve heyecanlı olduğu kadar da oturaklı bir kimsenin varlığı ile yorumlanır.

Rüyada Motor Sürdüğünü Görmek

Rüyasında motor sürdüğünü gören kişinin yaşamı genel olarak keyifli ve neşeli geçecek demektir. Rüya sahibinin gerek işinde gerekse özel yaşamında her zaman yeniliklerin peşinde olan, kendini tekrara düşmek istemeyen, daima ilerlemeye ve fark yaratmaya çalışan kimse olduğu anlamına gelir.

Son düzenleme:

Mvl

arkadaşlar benim bi sorum olacak, şimdi biz yetkili servise bakım için giderken orijinal egzozu takmamız gerekiyor mu??

yani servise gidince vay efendim sen bu motorun egzozunu dışarıda değiştirmişin artık motorun garanti dışı gibisinden bi şey oluyor mu??

arkadaşlar benim bi sorum olacak, şimdi biz yetkili servise bakım için giderken orijinal egzozu takmamız gerekiyor mu??

yani servise gidince vay efendim sen bu motorun egzozunu dışarıda değiştirmişin artık motorun garanti dışı gibisinden bi şey oluyor mu??

Yok sorun olmaz.

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
rüyada motorda tek teker yapma neye işaret bilen var mı
http://www.ruyatabirleri.com/ruyada-motor-surmek.html bunu buldum sadece

Rüyada motor sürmek, rüyayı gören kişinin herşeyi tam ölçüsünde yaşadığına, durması gerektiği yeri iyi bileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet edilir. Eğlenmesini de, ağlamasını da bilen bir kimsenin varlığına işaret eder ve rüya sahibinin hayatıyla ilgili daima isabetli kararlar almaya dikkat ettiğine tabir edilir. Heyecanlı ve heyecanlı olduğu kadar da oturaklı bir kimsenin varlığı ile yorumlanır.

Rüyada Motor Sürdüğünü Görmek

Rüyasında motor sürdüğünü gören kişinin yaşamı genel olarak keyifli ve neşeli geçecek demektir. Rüya sahibinin gerek işinde gerekse özel yaşamında her zaman yeniliklerin peşinde olan, kendini tekrara düşmek istemeyen, daima ilerlemeye ve fark yaratmaya çalışan kimse olduğu anlamına gelir.

hocam tek teker değilde stopie yi biliyorum dermişim :) amma güldüm ya.

photo.php

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

baba yukledım resım olmadı nıe ::d

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------

yaptım ama omlmadı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Mvl

arkadaşlar benim motorun sağ kuyruk tarafında yıkama sırasında ufak bi boya kalkması oldu...
bu garantiye giriyor mu??

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
@biyey buraya yazdın mı sen lastikleri ben hiç görmedim.

Dün bende fiyat listesine baktım da motoru olanlar için iyi haber gibi gözükse de motor almaya niyeti olanlar için vahim bi durum kol gibi zam yapmış honda fuardan sonra bi zam daha bekliyorum ben.

Iyi akşamlar arkadaşlar bende artik aranizdayim. Bi sorum olcak aldigim motorun sol amortisöru yag sizdiriyor keceden p.tesi degistirtcem hem keceyi hemde yagini ustama ama 2013 lerin amortisör biraz farkli geldi bana eskilerle aynimi degistirme olayı bide ne yagi almam gerek dot 4 mu acaba tsk ederim

Iyi akşamlar arkadaşlar bende artik aranizdayim. Bi sorum olcak aldigim motorun sol amortisöru yag sizdiriyor keceden p.tesi degistirtcem hem keceyi hemde yagini ustama ama 2013 lerin amortisör biraz farkli geldi bana eskilerle aynimi degistirme olayı bide ne yagi almam gerek dot 4 mu acaba tsk ederim

2013 600rr ters maşa,eski motorunuz 600f ise eğer o düz.o yüzden farklı gelmiştir.

hidrolik değil fork oil kullanacaksınız.kitapçıkta 10-15 kaç numara öneriyorsa

Tsk ederim dostum kitapcikta nekadar konacagi yazmiyor yada ben göremedim fork oil in ayrica farkli derken kullanma açısından demedim fork oli degistirirken eksi amartisorlerin ki gibi mi degisiyor o farkki bi yani varmi anlamda sordum tsk ederim

Tsk ederim dostum kitapcikta nekadar konacagi yazmiyor yada ben göremedim fork oil in ayrica farkli derken kullanma açısından demedim fork oli degistirirken eksi amartisorlerin ki gibi mi degisiyor o farkki bi yani varmi anlamda sordum tsk ederim

sistem aynı,sök içini aç,doldur, topla, tak.kullanıcı kitabında yazmayabilir ama service manual de yazar yağ kalınlığı ve kaç ml konacağı

Kisa bir süre için motorum satılıktır ...
7100 KM'de 2015 Model Kaza Boya Düşme Değişen YoK ...
36900 TL ...
İletişim : 0544 789 7777

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar