- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dikkatli olun beyler ortalık öküzden geçilmiyor. Sonrasında öküzle sürtüşmemiz var onu koymuyorum. Uyarı niteliğinde bir videodur kazasız sürüşler herkese.
Hahaha 125 cc lik kalıplar yorum yapmış. Yorumunuza sağlık.
600 cc ve üstü super sport niye alırsınız? 3 şerit gidiş 3 şerit geliş yolda sağdan tırıs tırıs gitmek için mi?
Ben gitmem! Gerekirse radara girer cezamı da öderim ki ödedim bu ve bu gibi yollarda.
Ben araba kullanırken sürekli önümü ve arkamı kontrol ediyorum. Bugüne kadar kuryeler dahil ne bir korna bir küfür yedim. Neden acaba?
Adam gibi araç kullanamıyorsanız bari ahkam kesmeyin de kalibrenizin düşüklüğü belli olmasın
Biyey baraküs mü ne bişey yazmış. Sen zaten cbr 600 rr kullanıcılarının en tecrübesizisin herhalde. Senin kazalarını izlemiştim de dolmuş falan. Düz yolda düşük hızda bile başına bela açan bir arkadaşımızsın. Haliyle 600rr da 200 km hızlar sana korkunç gelir.
Gerçekten videoyu izledim ve isabetli başlık atmışsınız . İlk defa böyle güzel bir makinenin böyle güzide bir cisimle kullanıldığına şahit oldum. Kendine yumruk yemeyen kendi yumruğunu beton sanırmış. O hızla ALLAH (c.c.) göstermesin birine çarpsanız yada bir erkeğe denk gelirseniz o zaman sizi itekleyerek hızınıza hız katabilirler.Hahaha 125 cc lik kalıplar yorum yapmış. Yorumunuza sağlık.
600 cc ve üstü super sport niye alırsınız? 3 şerit gidiş 3 şerit geliş yolda sağdan tırıs tırıs gitmek için mi?
Ben gitmem! Gerekirse radara girer cezamı da öderim ki ödedim bu ve bu gibi yollarda.
Ben araba kullanırken sürekli önümü ve arkamı kontrol ediyorum. Bugüne kadar kuryeler dahil ne bir korna bir küfür yedim. Neden acaba?
Adam gibi araç kullanamıyorsanız bari ahkam kesmeyin de kalibrenizin düşüklüğü belli olmasın
Biyey baraküs mü ne bişey yazmış. Sen zaten cbr 600 rr kullanıcılarının en tecrübesizisin herhalde. Senin kazalarını izlemiştim de dolmuş falan. Düz yolda düşük hızda bile başına bela açan bir arkadaşımızsın. Haliyle 600rr da 200 km hızlar sana korkunç gelir.
Hahaha 125 cc lik kalıplar yorum yapmış.
Gerekirse radara girer cezamı da öderim ki ödedim bu ve bu gibi yollarda.
Adam gibi araç kullanamıyorsanız bari ahkam kesmeyin de kalibrenizin düşüklüğü belli olmasın![]()