Hahaha 125 cc lik kalıplar yorum yapmış. Yorumunuza sağlık.
600 cc ve üstü super sport niye alırsınız? 3 şerit gidiş 3 şerit geliş yolda sağdan tırıs tırıs gitmek için mi?
Ben gitmem! Gerekirse radara girer cezamı da öderim ki ödedim bu ve bu gibi yollarda.
Ben araba kullanırken sürekli önümü ve arkamı kontrol ediyorum. Bugüne kadar kuryeler dahil ne bir korna bir küfür yedim. Neden acaba?
Adam gibi araç kullanamıyorsanız bari ahkam kesmeyin de kalibrenizin düşüklüğü belli olmasın
Biyey baraküs mü ne bişey yazmış. Sen zaten cbr 600 rr kullanıcılarının en tecrübesizisin herhalde. Senin kazalarını izlemiştim de dolmuş falan. Düz yolda düşük hızda bile başına bela açan bir arkadaşımızsın. Haliyle 600rr da 200 km hızlar sana korkunç gelir.
Hahaha 125 cc lik kalıplar yorum yapmış. Yorumunuza sağlık.
600 cc ve üstü super sport niye alırsınız? 3 şerit gidiş 3 şerit geliş yolda sağdan tırıs tırıs gitmek için mi?
Ben gitmem! Gerekirse radara girer cezamı da öderim ki ödedim bu ve bu gibi yollarda.
Ben araba kullanırken sürekli önümü ve arkamı kontrol ediyorum. Bugüne kadar kuryeler dahil ne bir korna bir küfür yedim. Neden acaba?
Adam gibi araç kullanamıyorsanız bari ahkam kesmeyin de kalibrenizin düşüklüğü belli olmasın
Biyey baraküs mü ne bişey yazmış. Sen zaten cbr 600 rr kullanıcılarının en tecrübesizisin herhalde. Senin kazalarını izlemiştim de dolmuş falan. Düz yolda düşük hızda bile başına bela açan bir arkadaşımızsın. Haliyle 600rr da 200 km hızlar sana korkunç gelir.
Yeni yetmeler 12 yıldır motosiklet kullanıyorum. Trafiği okuyamasam zaten bu ÖKÜZÜN sol şeride çıkacağını da ön göremez ön tekeri kitler yerlerde sürünürdüm.
Yaw arkadaş ne alt seviye bir forummuş. Cbr 250 kullanıyor olsam bu adam aynaya bakmadan sol şeride çıksa ve ben tekeri kitleyip yerlerde yuvarlansam kral olurdum kral. 600 rr kullanmak mı suç? Ben bu suça razıyım yolu bulursam açarım gazı.
O helva heveslisi mahalle hanımları daha çok bekler. Siz gidersiniz biz eskiler yeriz o helvayı allah gecinden versin.
ankaranın varoş ruhlu çingenesi. haftaya oradayım. msj atacam gelirken. prensip olarak 16 yaş altıyla uğraşmıyorum ama. abin yada dayın gelsinSen utanma diye özelden yazdık çocuk. Buradan da yazardık. Sen küfretmesini biliyorsun biz de cevap vermesini. Soruma cevap ver o zaman