berbaatt desem yerı var yzf r6 al daha iyi
Kaç defa kullandın... :bounce:
berbaatt desem yerı var yzf r6 al daha iyi
HONDA 600rr kötü diyen arkadaslar acaba neye ve hangi rr tecrubesıne dayanarak böle diyor merak ettim walla
bi rr kullanıcısı olarak tek gecerım makınamı frenleme sıstemı cok saglıklı ve en önemlısı denge sıstemınden cok menmunum sadece rahatlık yönnde 600f daha rahat 600rr göre ama su varki 600rr nin o hırcın durusu önden baqtınmı 10tane 600f eder benm kanımcaoda rahatlık problemını çözüyor
![]()
600f ile 600rr arasında cok az bı 600rr ın performans üstünjlüğü oldugunu sölüyolar ben 600f kullanmadım ona da bısı dıyemıyoms adece bı kullancıılardan almıs oldugum duyum![]()
![]()
HONDA 600rr kötü diyen arkadaslar acaba neye ve hangi rr tecrubesıne dayanarak böle diyor merak ettim walla
bi rr kullanıcısı olarak tek gecerım makınamı frenleme sıstemı cok saglıklı ve en önemlısı denge sıstemınden cok menmunum sadece rahatlık yönnde 600f daha rahat 600rr göre ama su varki 600rr nin o hırcın durusu önden baqtınmı 10tane 600f eder benm kanımcaoda rahatlık problemını çözüyor
![]()
600f ile 600rr arasında cok az bı 600rr ın performans üstünjlüğü oldugunu sölüyolar ben 600f kullanmadım ona da bısı dıyemıyoms adece bı kullancıılardan almıs oldugum duyum![]()
![]()
hocam yanlış anlama ama 1000 rr ın yanında da 600 rr oyuncak gibi kalıyor yaffff 1000 rr varken neden 600 rr a biner adam hala anlamış değilim şu an 600 f im var alışma devresi)) ama en kısa zamanda 1000rr alacam fakat yeni kasası biraz kötü duruo ama bizde 2007-2008 modellere bakacağız artık motosikletin geldiği en son nokta ya 1000 rr gerisi hikaye
vayy be arkadaşım sen bu olayı çözmüşsün demek 600rr berbattr:
r: :farao:
07-08 06 ya göre zayıf kalmış kasa olarak tercihim tartışılmasız 06 dır alıcak olan arkadaş 2006 düşük kilometrede almasını tavsiye ederim 0 alcaksada yeni kasa olacaktır doğal olarak hiç düşünmeden al performans konfor aerodinamik herşey bu makinada mevcut ist de yaşıyosan fireblade e gerek yok 600rr idealdir