Güzel ama bence yamahadan vazgeçme.600lük ise R6 hem çok daha estetik.Ayrıca hondanın servisi çok pahalı belki alırken emsallerine göre daha makul ama en ufak yan yatmada servise gidince öpüyo:cherry:
yakıt tüketimi redline durumunda düşük olabilir ama bu motorları her zaman redline da kullanılmıyo herhalde:queen: benim kastım şehir içi tüketimleriydi gerçi şehir içi tüketimleri 1000 liklerin nasıl pek fikrim yok ama tahminim 600 lükten fazladır. vergileri arasındada 0 km için konuşmak gerekirse 12 aylık vergileri birisi 130 ytl birisi 328 ytl:silent: tabi ivmelenmeleri ne bir sözüm yokk
:cat::cat:Şehir içi tükeminindede 600cc ile 1000cc arasında fark yok denilebilir. aynı hızlarda gidildiği düşünülürse 600cc lik motosikletin deviri daha çok olacağından yakıt tüketimi eşit diyebiliriz. 1000cc lik motorların tercih edilmesinin 2 ana sebebi vardı.
1- tork
2-ivmelenme
seni tebrik etmem gereken bi nokta var . Sen tecrübenin 600 cc bir SS için yetmediğinin farkındasın ve zorlamıyosun . Eğer öğrenirim deyip devam edersen durumun ciddi olcağının farkındasın .
Her zaman böyle bilinçli ol dostum :cat::cat:
Eyw. herkesin bu bilinçte olması dileğiyle (umutsuz smile)
solmyr umarım bi o motor senin olur dostum üzerinden hiç inmezsin![]()
Eyw. herkesin bu bilinçte olması dileğiyle (umutsuz smile)
by moto ben henüz 200 üstüne çıkamadım maalesef... SS tutkunuyum ama hız yapamam taş çatlasın 150 faln o yüzden de gt250r tam benlik
solmyr umarım bi o motor senin olur dostum üzerinden hiç inmezsin![]()