Honda Cbr 500r kaza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepsini uygun fiyata bulmussun.fren ve amortisor hem on hem arka iyi kontrol et ve dikkatli tamir et surmeden once.emek ve sabir bol sans

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecmis olsun.. Şöyle bir bakınca (kasko olmadıgını dusunerek) , birçoğumuz altımızda cogumuz icin servet diyebilecegimiz makinelerle Allaha emanet seyahat ediyoruz.

Herkese tekrardan selamlar. Motosikletimin sadece kuyruk grenaj ve akü yatağı kaldi elinde bu parcalar olan veya tedarik edebilecek varsa yardimci olursaniz sevinirim bulamıyorum sıfır dahi yok turkiyede

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Ayrıca hava filtresi kutusuda gerekiyor bunlari bulabileceğim biri varsa iletişime gecsin lütfen

umarım benim çalınan motorumun şasesi değildir, eğer oysa yanlış anlama ama haram ediyorum, çalınan motorumun parçaları hangi motora kimler tarafından takıldıysa kahrolsun inşallah rabbim onlara kolay ölüm vermesin.

umarım benim çalınan motorumun şasesi değildir, eğer oysa yanlış anlama ama haram ediyorum, çalınan motorumun parçaları hangi motora kimler tarafından takıldıysa kahrolsun inşallah rabbim onlara kolay ölüm vermesin.

reis aslında bu bi döngü oldu resmen millet fabrika fiyatları yüksek diye 2. el parçaya yöneliyo otomatikmanda hırsızlıklar artıyo
en iyisi 2.el parça kullananların başına bu tür olayların gelmesi, belki akıllanmalarına katkısı olur diyeceksin

Farkında bile olmadan yanlış başlığa yazmışım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar