X versiyonunun cikmasi ciddi guzel bisey yahu!
cbr 125 kullaniyorum ve sport motorun surus pozisyonu ve dinamikleri hosuma gider.Ama x versiyonun gidon pozisyonu canta ile sagladigi uyum,rahatligi, artcili kontrolu derken cbr500 conseptinden cok daha iyi bir motor yapiyor onu. hadi hayirlisi...
Nc serisi çıktığı anda bize de geldi merak etme bu da gelir5 yıla ülkemize gelir)
Nc serisi çıktığı anda bize de geldi merak etme bu da gelir
Hocam gelsede yeni baslıyanların bir kaçı alacak.Çok pahalı oluyorlar ÖTV / KDV derken bitiyor zaten iş o yüzden yeni arkadaşlarıda düşünün
Bu arada NC TR de kaç tane var ki ? Yada vtr 250 / Ülkemizin gelire göre koydugu gider arasında öyle bir uçurum var ki ne sen sor ne ben söyleyeyim
Sen 5 yıl gelmez dedin ben geleceğini söyledim ne alakası var satış vergi fiyat bunlarlaÇok pahalı gelirse gelmemiş mi sayılıyo türkiyeye
Bu arada sadece sahibindende satışta olan 50 küsür nc serisi var. satmayıp kullananları da hesaplarsan ilk defa piyasaya sürülen ve daha 1 yılını doldurmayan bi motosiklet için güzel satış rakamları bunlar.
Hocam çok yanlış bi karşılaştırma yaptınız aslında Ninja 300 %37 ÖTV ye tabi tutulduğu için bu fiyattaotv falan kazik ote girecek o belli ama gelirse bari 7000 euro ya gelsin kawasaki nin 300cc ne kapak olsun.
Ninja 250 yi cbr250 bitirmisti trde 300 üde cbr500 bitirir boylece
Honda alltan üsten giydiriyo valla kawa'ya![]()
Kursattekin fotoğraflar için sagol.Bütün fikrim değişti bu fotolardan sonra.SS demeye bin şahit ister.Kafa grenajı,far tasarımına biraz alışmak gerek.Kuyruk greanjı,sağ ve sol büyük grenajlar yine yarım cbr 125 ve 250 gibi.Egzost olmamış.Alt sakalı insan grenajla birleştirir tek yapar ya.Jant ve lastik ebatı iyi sadece.Bence hayal kırıklığı görüntü olarak.
Kursattekin fotoğraflar için sagol.Bütün fikrim değişti bu fotolardan sonra.SS demeye bin şahit ister.Kafa grenajı,far tasarımına biraz alışmak gerek.Kuyruk greanjı,sağ ve sol büyük grenajlar yine yarım cbr 125 ve 250 gibi.Egzost olmamış.Alt sakalı insan grenajla birleştirir tek yapar ya.Jant ve lastik ebatı iyi sadece.Bence hayal kırıklığı görüntü olarak.