Oturuş pozisyonu çok yatıkya şehir içi nası kullanıcan bunu
Atlet giyeceksiniz mecbur:queen: Görüntü kötü oluyorda:mrgreen:
Oturuş pozisyonu çok yatıkya şehir içi nası kullanıcan bunu
Çıt çıt lı badiAtlet giyeceksiniz mecbur:queen: Görüntü kötü oluyorda:mrgreen:
orası öyle tabi ben uzun yol yaparken beim motorda 120-140 arası kullanıyorum.Şikayet ettiğim tek şey ben 140 la giderken arkamdan arabanın selektör yapması. Benim sağa kamyonlrın arasına girmek zorunda kalmam.Açıkçası korkutuyor bu beni
Biraz abartıyor olabilir misin,
Hangi kamyon o 140 ile giden![]()
sağ trafta sıralanmış kamyonların hepsi110 lada gitse 3 5 önünde yine 15 kamyon var
![]()
Öncelikle burada daha önc ki konumu bilenler var. İstediğim topspeed değil motosikledin 160 170 ile rahat gitmesidir. Beklentim bu yöndeydi 250rr da. 167 topspeed olan motorda 160 ile rahat gidemezsin.Shamy kaç yıllık motorcusun bilmiyorum ama kaç yıldır kitap okumadığın belli.
Sen kimsin yahu? Nereden tanıyorsun beni emin konuşuyorsun kendinden? Nereden buluyorsun bu yargılama hakkını? Sanane kardeşim ister 160 yaparım ister 200 sana ne oluyor?şu top speed diye mızmızlanan apaçiler eminim 160 ı görüp hemen 120ye düşüp sağ şeride geçen tiplerdir. sürekli 160 la gitsinmiş. sanki cesna pilotu bana.
Yahu bilader ortaya bi tas attın millet motosikleti yorumlamayı bıraktı top speed in peşine düştüÇabuk topspeed 202'ciler gelmeden.
17 den 1 kuruş fazla olursa alınmaz. 17 bile fazla zaten...