Yapmayın hocam ya kotu lastik yuzunden etkili fren yapmayı geliştiremezsin,virajlarda yeterince yatamazsın motor ustunde hiçbirxaman yeteneklerin gelişemez ve daha da kotusu yaptıgın kmler surus karakterinize yerleşiyor ve herkes bilir ki yanlışı duzeltmek bastan ogrenmekten cok daha zordur.tavsiyem mutlaka degıstırın şu lastikleri
Arkadaşlar geçenlerde Maltepe köprüsünde az kalsın yapışıyordum köprüden E5'e bağlanırken bu ay çıksın Diablo Rosso 2 alacağım. İstanbul'da uygun fiyatlı ayrıca lastik takımını da gerçekleştiren yer var mıdır? Ayrıca motolastik'te fiyat uygun ama İzmir'de başka ilde ikamet edip oradan alan var mı? Dışarda ne kadar tutar yaklaşık taktırma ücreti ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
Sakaryadan Çıktım.Ortalama Hızım 110-140 kmh. 100 km sonra Benzin istasyonuna girdim. 16.00 TL aldı. Bu demek oluyor ki. 1 kmde 0,16 krş yakmış oldum. Benzin Litresi: 4,64 tl . Buda 100 kmde 3,4 litre yapıyor.
Depoyu Fulledim. 51 TL benzin aldım. 277 km yol yaptım.(FULL ŞEHİR İÇİ KARMA KULLANIM). 0,184 KURUS 1 KM.
BUDA 100 kmde 3,9 litreye denk geliyor.
Beni yakıt değerlerim bunlar bir ara biraz yüksek devir gittim o kadar çok yüksek devir gitmiyorum bazen kalkışta.
Son düzenleme: