Nasip kardeşim bakalım.. 
Bursa Duran Kardeşler Honda Yetkili Servisi İle görüştüm. Türkiye Şartlarında Garanti bozulmaması için dedi,1k 6k 12k 18k 24k da bakımlara gelmeniz gerekiyor diyor. Ankara Bora Honda Yetkili Servis 4kda motor bakıma girdi. Şimdi 6K da bi daha mı girecez ne saçma iş.
Yok hocam Herkez kafasına göre bişey der Şu periyot içinde gel diye ama benim anlamadığım adam size demiş 1k dan sonra 6k da gel diye bana kalırsa bu süre çok uzun
Kitapa bakarsak Garanti Bozulmaması İÇin 1k 12k 24k da gidilmesi gerekir. Bakımlarda kol gibi kitliyorlar. 2013 MODEL motosıkletımde tüm bakımları kendım yaptım. 20.000 kmdede sattım. Bunda napsam dıye kara kara düşünüyorum. 2013 modeli 1k(yetkili servis)/4k/8k/12k/16k da yaptım sonra 20de sattım
Serkan
Benim acayip sakin kullanimla 100 km 3.1 lt (0.13 krs ) tam olarak ama dedigim gibi motor daha105 km hizi gormedi suanda total trip 430 km![]()
Herkese merhaba
Bugün motorum biraz garip davrandı bana, bir kez 2 den boşa attı vitesi herhalde ben vitesi tam geçirmedim diye düşündüm.
Okuldan çıktım giderken , 4-5 viteste gazı açıp hızlanıyorum bir an sanki debriyaj tamamen sıkılmış (boşta gibi) ivmelenme durup devir yükselip tekrar yerine geldi. İlk seferde heralde debriyajı sıktım biraz diye düşündüm ama yarım sıkıp denediğimde hızlanması o kadar kesilmiyor gibi geldi. olay ikinciye de başıma geldi 10-15 dakika sonra.
Çok kısa sürede olup bittiğinden tam emin değilim ama motorun sesinden ve ivmelenmenin durmasından böyle yorumladım olayı.
Neden olmuş olabilir? Debriyaj kaçırması denen olay bu mu ?
yeni kasanın park lambaları kac wat yada amper bilen varmı turuncu park takıcamda bilen yardımcı olabılırmı ?
Herkese merhaba
Bugün motorum biraz garip davrandı bana, bir kez 2 den boşa attı vitesi herhalde ben vitesi tam geçirmedim diye düşündüm.
Okuldan çıktım giderken , 4-5 viteste gazı açıp hızlanıyorum bir an sanki debriyaj tamamen sıkılmış (boşta gibi) ivmelenme durup devir yükselip tekrar yerine geldi. İlk seferde heralde debriyajı sıktım biraz diye düşündüm ama yarım sıkıp denediğimde hızlanması o kadar kesilmiyor gibi geldi. olay ikinciye de başıma geldi 10-15 dakika sonra.
Çok kısa sürede olup bittiğinden tam emin değilim ama motorun sesinden ve ivmelenmenin durmasından böyle yorumladım olayı.
Neden olmuş olabilir? Debriyaj kaçırması denen olay bu mu ?
Merhaba arkadaşlar. Ben de yakın zamanda bir cbr250r aldım. Motora 4 sene önceki bir kaç bin km'lik chopper deneyimimden sonra yeniden başladım sayılır, Antalya'dayım.
Selamun aleyküm abiler ben motora yeni başlıcam boyum 1.78 kilon 72 yeni başlayacak biri olarak sizin tavsiyelirinize danışmak istedim görüşlerinize ihtiyacım var cüz-i miktarda para biriktirdim Honda cbr 250r Kawasaki 250sl size göre ne gibi bir başlangıç yapmalıyım şimdiden teşekkürler
Maşallah, ben bu rakamı 7-8 sene sonra göreceğim muhtemelen.
Kiminmiş acaba?
Maşallah, ben bu rakamı 7-8 sene sonra göreceğim muhtemelen.
Kiminmiş acaba?