Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bugün farkettim debriyaj bollaşmış bunu sıkmayı kendim nasıl yaparım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

Benim de yarılmıştı yarığın büyüklüğüne bağlı bi lastikçiye gitmiştim 2 dakikada halletmişlerdi

Benimde ehliyeti alınca almak istediğim motordu lakin fiyatı yüzünden megelli almayı düşünüyorum

Arkadaşlar bugün farkettim debriyaj bollaşmış bunu sıkmayı kendim nasıl yaparım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

Benim de yarılmıştı yarığın büyüklüğüne bağlı bi lastikçiye gitmiştim 2 dakikada halletmişlerdi

Debriyaj manetin oradaki plastiği çek orda yuvarlak ayarlama yeri var rahatlıkla yaparsın hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------

Benimde ehliyeti alınca almak istediğim motordu lakin fiyatı yüzünden megelli almayı düşünüyorum

Kardeşim ikinci elini almaya calış en azından megelli yi boşver titreşim manyağı gördüm inceledim ama yine de kendi kararın dediğim gibi imkanın varsa ikinci el al derim

500 km. sonra yağ değiştireceğim. Castrol mu alsam, İpone mu, Motul mu :) Şu an 10/30 ipone var, viteslerde bir sorun yok ama gereksiz bir ses fazlalığı var. Arada yağ seviyesine baktığım oluyor azaldı mı yoksa diye :)

500 km. sonra yağ değiştireceğim. Castrol mu alsam, İpone mu, Motul mu :) Şu an 10/30 ipone var, viteslerde bir sorun yok ama gereksiz bir ses fazlalığı var. Arada yağ seviyesine baktığım oluyor azaldı mı yoksa diye :)

Motulün sitesine gir motorunun marka modelini yaz motosikletine en uygununu göreceksin

yarık halin fotoğrafı var mı?
ne gibi bi işlem yaptılar?

Debriyaj manetin oradaki plastiği çek orda yuvarlak ayarlama yeri var rahatlıkla yaparsın hocam

oda yeterli gelmez ise motorun sağ tarafında debriyaj telini tutan 2 tane vida var aşağıdaki yani sol taraftaki vidayı gevşetip üsttekini sıkarsan gerdirmiş olursun.. aman dikkat et ne çok önde, nede çok geride kavrasın..

Elimde bir tane Pirelli Diablo Rosso 2 140/70/17 arka lastik var çok az kullanıldı halen sıfır gibi ama yanağının en kenarında küçük kesik var. ilgilenen olursa whatsapptan fotoğrafını yollayabilirim. normal kullanımda kesik olan kısmı kullanmanız mümkün değil. lastiğin içinde herhangi bir yama vs yoktur lastik tamir görmemiştir. düşünen arkadaşlar pm atabilir.

Arkadaslar aranıza yenı katılmıs sayılır 2 aylık 0 cbr 250 kullanıcısım 1000 bakımını yaptırdım ılk vıteslı motrum tamamen ogrendım dıyebılırım bır kac kısıye sordum hondada normal dedıler vıtes gecıslerınde caaaat dıye bır ses cıkıyor her zaman degıl ama takır tukur ses cıkması ıcımı bır cız edıyo acıkcası bende mı sorun var yoksa gercekten tum hondalarda vıtes gecıslerınde ses cıkıyor mu

Arkadaslar aranıza yenı katılmıs sayılır 2 aylık 0 cbr 250 kullanıcısım 1000 bakımını yaptırdım ılk vıteslı motrum tamamen ogrendım dıyebılırım bır kac kısıye sordum hondada normal dedıler vıtes gecıslerınde caaaat dıye bır ses cıkıyor her zaman degıl ama takır tukur ses cıkması ıcımı bır cız edıyo acıkcası bende mı sorun var yoksa gercekten tum hondalarda vıtes gecıslerınde ses cıkıyor mu

Öncelikle motorunuz hayırlı olsun. Honda servisinin kattigi yağ haricinde başka bir yağ kullanırsan ses geçer motül ipone gibi

Elimde bir tane Pirelli Diablo Rosso 2 140/70/17 arka lastik var çok az kullanıldı halen sıfır gibi ama yanağının en kenarında küçük kesik var. ilgilenen olursa whatsapptan fotoğrafını yollayabilirim. normal kullanımda kesik olan kısmı kullanmanız mümkün değil. lastiğin içinde herhangi bir yama vs yoktur lastik tamir görmemiştir. düşünen arkadaşlar pm atabilir.

hocam benimde ön lastik ufak bi yarık var ve kimle görüştüysem değiştir dediler, o şekliyle satın alacak biri olacağını sanmıyorum.
bu arada fotoğrafları var mı?

hocam benimde ön lastik ufak bi yarık var ve kimle görüştüysem değiştir dediler, o şekliyle satın alacak biri olacağını sanmıyorum.
bu arada fotoğrafları var mı?

hocam benimkisinde büyük bir sıkıntı yok satılmazsada sağlık olsun lastiğim bitince takar kullanırım ama boş durmaktansa değerlendireyim diye düşündüm. evet fotoğrafı var. cep numaranızı veya mail adresinizi pm atarsanız foto yollayabilirim.

Kıs ayındayız sureklı yagmur motor cabbuk kırlenıyor nasıl yıkamalıyım ve ne sıklıkta paslanır dıye ccekınıyorum acıkcası kı daha 2 aylık motrun zıncırınde paslanma var onu nasıl ne sekılde cıkartabılırım bır de motorum sıyah kılcal cızıkler olusmaya basladı onları nasıl gıderebılırım

motrun zıncırınde paslanma var onu nasıl ne sekılde cıkartabılırım

WD40 + diş fırçası :bounce:

Akdeniz, Ege gibi nemli bölgelerde yaz kış farketmeden 500 km'de bir zinciri yağlamak, 1.000 km'de bir de temizlemek lazım zinciri.

motorum sıyah kılcal cızıkler olusmaya basladı onları nasıl gıderebılırım

Kılcal çizikleri gidermenin en iyi yöntemi, kılcal çizikleri kafaya takmamak :cherry: :cherry:
Taktım bir kere kafaya diyorsan, Turtle wax pasta cila ve sprey cila ile halledebilirsin.

Her zincir temizlemede kullanmadığım bir diş fırçası veya bulaşık süngeri feda ediyorum. Wd40 ile yağlama yapılmaz evet ama pas için yağlamadan önce uygulamak çok mantıklı geldi. :thumleft: İlk fırsatta deneyeceğim. Sağolasın Mücahit :wiinkk:

Millet bizim motorun lastik hava basinci kac? Gecen honda satis temsilcisine sordum 36 42 dedi ???
Birde performans icin hangi yagi onerirsiniz? Repsol dusunuyorum ne dersiniz ?

Millet bizim motorun lastik hava basinci kac? Gecen honda satis temsilcisine sordum 36 42 dedi ???
Birde performans icin hangi yagi onerirsiniz? Repsol dusunuyorum ne dersiniz ?

Ön arka 29 basman lazım kitapçık da ve arka maşa da yazar arkanda artçı olursa arka teker 32 olması lazım yanlış hatirlamiyosam.
Yağ da ipone veya motül kullan bunlar iyidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar