Slm arkadaslar 2013 cbr 8000km de servis bakımlı 9500 TL sizce nasıl fiyat?Michlen pilot street lastik var üzerinde yeni.
Eyvallah ufak ayakliktayken sağ dusmesi var. Sağ grenaj ve kol değişmiş. Servisten olumlu referans alındı. 2014 yeni kasasına sırf makyaj var diye 14200 vermek istemiyorum.bu fiyata bu şartlarda cbr varken arada ciddi fiyat farkı var. Ancak motorlar aynı
ıpone katana ile en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bakalımben de öyle düşünüyorum çünkü gerçekten rahatsızlık veriyor. Fabrika yağı hakkında ne düşünüyorsunuz?Hoşbuldukevet önde kavrıyor. Aslında motorum fabrikaya gitti zinciri attı motor bloğunu çatlattı o da yeni motor bloğu takıldı garantiden geldikten sonra böyle bişey olmaya başladı
![]()
Fabrika yağı elbette kötü değildir ancak yinede içinize sinen bir yağ ile değiştirmeniz sizi rahatlatır.
Iphone veya motul olabilir. Başarılı yağlardır ikiside.
Not: Motul 5100 10-40 kullanıyorum memnunum 3bin km de bir değiştiririm. yağ değiştiği anda vites geçişleri yumuşamakta
Son bir not daha: Yeni cbr 250 sahibi arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim.
Herkese çok selam. Gecen hafta 2014 model bır cbr aldım. 0 alcaktım ama bayılerde kalmadıgı için yanlıs hatırlamıyorsam marmarıste kalmıs bır adet oda sıyah oldugundan tercıh etmedım rengınden dolayı.Bu yuzden honda esengülden ıkıncı el aldım temızdı saolsunlar ıyı de ılgılendıler. 7-8 senelık scoter tarzı motorlarda tecrubeb vardı ama ılk kez vıteslı bır motor kulandım ondada pek zorluk cekmedım sımdılık sadece antremn yapıyorumSizden rıcam ceket konusunda cok kararsız kaldım bu konuda benı yonlendırırsenız cok sevınırım
![]()
hocam bu honda cbr yan sanayısı vs yoktur sen baska ustayada versen yıne parcayı hondadan alıcak hatta honda parcayı dışarı satarken 5-10 tl fazla fiyat söylüyor yani bir işçilik için ben olsam dışarı yaptırmama servise giderim.sizin hasar nerde ve motorun hangi parcalarında bilemiyorum hanı bunu söyleseniz belkı farklı bir şey söylerdim ama elinizden gelmiyorsa bu işler 50-100 fazla olsun servis olsun derim.bir kafa grenajını takmak bilmeyen usta için zor hatta tırnaklarını kırar grenajınMerhaba arkadaşlar hatırlayanız vardır yaklaşık 1 ay önce kadar tahlihsiz bi kaza geçirmiştim. Şimdilerde motorumu toplamak istiyorum. Motoru yetkili servise vermek istiyorum ama bayaa yüksek bi fiyat çıkartirlar düşüncesindeyim. Bu yüzden size de danışmak istedim güzel bi ustayla anlaşıp uygun şekilde yaptirmak mi iyi yoksa servise vermek mi?? Bide usta önerebilir misiniz?? Şimdiden teşekkürler herkezin tekeri düz bassın
hayır hatta eskısınden kalıte olarak bıraz daha kalın gıbı oldugundan rüzgarda zırıltı falan yaşamadım ve tam siyah olmayıp hafif filimli gibi oldugundan güzel bir görüntü oluyordu profılımde ve dıger actıgım konularda var.hatta renklı kısa manetleride ordan aldım.Peki hocam aldiginiz camda titreme varmi görüşü yüksekliği falan aynı mı ??
Merhaba arkadaşlar hatırlayanız vardır yaklaşık 1 ay önce kadar tahlihsiz bi kaza geçirmiştim. Şimdilerde motorumu toplamak istiyorum. Motoru yetkili servise vermek istiyorum ama bayaa yüksek bi fiyat çıkartirlar düşüncesindeyim. Bu yüzden size de danışmak istedim güzel bi ustayla anlaşıp uygun şekilde yaptirmak mi iyi yoksa servise vermek mi?? Bide usta önerebilir misiniz?? Şimdiden teşekkürler herkezin tekeri düz bassın
çok tesekkürler guzel dusencenız içinyok zaten suanlık trafıge cıkmıyorm
bırde egıtım merkezıne gıdecegım ztn daha sonra cıkacam mont konsuunda yardımcı oldugun ıcınde tesekkurler Held marka montler tamm ıstedıgım turden oldu kısa zmnda almayı dusunuyorm saollsın
almadan felıx_bjk1903 sızede mesaj atarım eger dusundugum model olursa sızdende alabılırım sorun yok
![]()
arkadaşlar malum kar fırtına etkili motosikletimizi kullanamıyoruz.Sağlıklı kalması için neler yapmalıyız sadece tekerlekleri yerden kesmek ve akü çıkarmak yeterli mi?
Daha önce ebayden bakmıştın. Gidip bir servise sor, arada uçurum yoksa git servisten yaptır. Benzin deposu ne kadar acaba bi sorsan sana zahmet
Kadıköy'de Motomax mağazası ile bitişik dükkanları. Deneyerek alın, nakitte indirim de yapıyorlar hem.
Benim de kafama antifriz muhabbeti takıldı. Daha önce scooter'ı bir iki hafta branda altında bırakıp sonrasında açıp binmiştim. Cbr ile ilk kara kışım. Antifiriz muhabbeti nedir, bilen arkadaşlar eklerse sevinirim.
Daha önce ebayden bakmıştın. Gidip bir servise sor, arada uçurum yoksa git servisten yaptır. Benzin deposu ne kadar acaba bi sorsan sana zahmet.
Ya ben biara sormustum ama kimseden cevap alamadimtekrar soruyim bu sinyalli kisa ayna kullanan arkadaslar varmi ? Hazir bizim aynalar kotu onlarda daha mi.kotu olur yoksa suankinden pek farki olmazmi ?
Ebay dan baktım da pek de güvenemedim açıkça sonuçta bin TL az değil) Bakalaım kar kalksın Eskişehir - Ankara yolu falan açılsın götürecem oradaki servislerle Afyonda ki servis 3 se 5 diyor
Senin benzin deposunu da sorayım unutmazsam
Hatta ufak bi ebay dan baktım http://www.ebay.com/itm/2012-HONDA-...Parts_Accessories&hash=item5d4a4c8ccd&vxp=mtr bu kadar yazmışlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Hocam benim aynalar olmadığı için servisten değilde senin de dediğin gibi sinyalli kısa ayna ayna alıp aynadaki sinyalleri american park gibi yapmayı düşündüm buda linki : http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-...131003132420&rk=3&rkt=6&sd=251320075254&rt=nc