Şu IRC'lere iyi diyip milletin aklını bulandırmayın..
İmkanı olan herkes çift hamurlu kaliteli lastik kullansın.. Özelliklede kış aylarında..
Öyle 3-5 km sürmekle lastik ısınmaz, helede soğuk havada hiç ısınmaz.. Isınsada IRC ülkemiz asfaltında 5 para etmez.. Millete IRC diyipte viraj yaptırtmayın boş yere.. Kaliteli pist asfaltında peg değil, ayaklığı komple yere sürtersin, şehir içi asfaltta IRC'ler çöp arkadaşlar.. Aksini savunan varsa canını sevmiyor demektir..

herkese kazasız belasız cezasız sürüşler..
Bizde kullanıyoruz IRC ile yatıp kalkıyoruz, ama sonunda ÇÖP olduğunu söylüyoruz.. Bunu herkesin bilmesi gerekir..
Dediğim gibi bütçesi olan her motorcu ilk önce lastiklerini değiştirsin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
Arka kayinca superde ön kayinca aklim cikiyo...
Benzinlik çıkışları favorim hocam.. Zemin tam anlamıyla kaymak.. Gaza dokunmak yetiyor..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Merhaba kısa bi sorum olucaktı motora 3 ay önce ipone 10w40 yağ kattım 3 bin km kadar kullandım simdi yağı değiştirmek istiyorum malum kış geldi önere bileceğiniz seri varmı ??
Hakan Afyon soğuk olur.. 15/50 kullanabilirsin kardeşim.. Kışı atlatınca, yaza doğru yine 10/40 koyarsın..

bu arada İPONE'dan başka yap kullanma..