- Katılım
- 27 Haz 2012
- Mesajlar
- 1,133
EVET ARKADAŞLAR MERHABA LÜTFEN 2 DK KINIZI AYIRIP OKUYUNCA BENDE KAZA YAPTIM COK ŞÜKÜR BENDE BİRŞEY YOK MOTORUMDA AZ HASARLI
Olay 05.10.14 bayramın 2 inci karabük yolculugum başladı karabüke vardım 220 km yol yapmıştım 1 saat civarı dinlendikden sonra karabükdeki arkadaşım ondanda cbr 250 var eski kasa bendeki yeni kasa amasraya gidelim yemek yiyelim dedi tamam ben o yolun öyle virajlı oldugunu unutmuş giderken ebiyi bi yorulduk geri dönerken haliyle hava da karardı en son tabeleda karabük 30 diyordu gene bi viraj ben hayallermi daldım artık ne olduysa motoru mıcıra kaptırmıştım artık kurtuluş yoktu gerisi rüyadaymışım gibi oldu hiç bir acı çekmedim korumalar full pantolondan ayakkabı ya kadar koruma allaha şükür bi tek sol bacagımda şiş düşmüştüm motorda benim üstümde ama bi terslik var motor üstüme öyle hızlı düştükü benim hiç biyeri acımıyor arkadaşım hemen farketmiş geri döndü geldiginde ben çıkmıştım bide baktımki su çukuruna düşmüşüm çok şükür belkide su çukuru olmasa şimdi ya sakat yada ölüydüm neyse kendimi kontrol ettikten sorna baktım bende birşey yok geldi motora motoru kaldırdık evet sagına soluna bakıyoruz vites aktarma demiri yamulmuş hemde çok grenaj koruması yamulmuş ki grenaj koruması olmasaydı motor büyük genellik hurda olacaktı neyse baktık marj basıyoruz almıyor boşa aldım tık aldı marş ayaklıgı kaldırıp vitese takıyorum tık istop ediyor ayaklık müşürü hasar görmüş ustamı aradım dedim böyle böyle saolsun bayram olmasına ragmen benle ugraştık kesin dedi müşürü 2 kablo olcak yeşil beyaz bide sadece yeşil ikisini birbirine baglayın tamam bi de baktık sadece hondanın verdigi alet edavat var e nasıl soyacaz kesecez o arada aklıma geldi biri durdurur artislik yapar diye cantamda rampo bıcagı vardıhemen aldım işe koyuldum birbirlerine bagladım sonunda çalıştırdım vitese de geçiyor geçiyorda demir yamuldugundan sıkıntı yapıyor bayagı bi sıkıntı sonunda karabüke vardık arkadaşım saolsun aldı motoru zincirini temizlemiş yamuk vites demirini düzeltmiş bende onun motorun alıp akrabalarıma gittim sıcak duş güzel bi uyku her tarafım agrıyor ama bacagımda ki şiş inmiş herneyse tuttum ankaramın yolunu 150 160 rampa aşşagı 170 son hız geldim bi sıkıntı görmedim direk ustamın yanına gittim baktı demiri düzeltelim dedi yok usta yenisi olsun dedim siparişleri verdik bayramdan sonra tkacaz yani çok konuştum ama dinlenerek yola gidin alet edevatınız olsun yanınızda gece çok hız yapmayın ve grenaj korumalrını taktırın muhakkak.
Kanka Allah korudu... Motosikletede ahım şahım bi sıkıntı yok. Nazarlığı oldu ama Korumaların önemi çok büyüktü. senın rambo bıçağına dua edelim. Yoksa ayvayı yıyecektik. Allaha Şükürler olsun sağ sağlim herşey yoluna girdi.






























