Arkadaşlar, bu makine bir harika 
Şimdi 10 günlük bir geziden geldim. Yaklaşık 2000km yol yaptım.
Baya da yükledim. Arkada yaklaşık 35 40 kilo ağırlık ile,
160-170 sabitle de gittim, 90-100 sabitle de, bu ağırlıklarla hiç bir zaman ortalama yakır değişmedi.
En iyi 3.6lt/100km En kötü 3.8lt/100km benzin yaktı. (6000bin bakımdan yeni çıkmıştı.)
Maksimum hız olarak 182km/h gördüm. Zaten kesiciye girdi. Bunu bir kere otoyolda yaptım bir daha yapmadım.
Ama kırmızı devirlere geldiğnde zaten 170 civarı görüyor.
En güzel şey, bu motorda, şehiriçinde de kıvrak uzun yolda da 600lüklere eşlik edebiliyorum.
5500 ile 7000 devir arası çok konforlu, 7500 9000 devir arası ise çok zevkli
Bakıorum bir çok incik boncuk soru var forumda ben görmeyeli,
Arkadaşlar, sürün şu motorları. Gidin, gezin, orası şöyle burası böyle zaman kaybetmeyin yaw.
Cidden yolda alacağınız keyif bambaşka.
Ha şunu da söylemeden edemicem.4 saatten fazla oturunca insanın biraz uyuşması oluyor
Ama hemen bi çorba kahve çay molası ve durmadan yola devam
Yaklaşık 3 kere benzin alma ve bir uzun mola (1saat) ile Istanbul Kuşadası 7.5 saatte gittim.
Bu yazdıklarım Blog'umda yazacaklarımın bir özeti, ileride ilgilenen olursa onları da paylaşırım.
Gezi sırasında Barkın Bayoğlunun ailesiyle bile tanıştım. Dehşet zevkli bir iş motosiklet, bir çok arkadaş ve dost edinebiliniyor, yeni kapılar açıyor.
Bu arada Balıkesir Motofest'te de kaldık 2 gün.
Geziden bazı fotolar;
Ve Istanbul'a Döndük
Şimdi 10 günlük bir geziden geldim. Yaklaşık 2000km yol yaptım.
Baya da yükledim. Arkada yaklaşık 35 40 kilo ağırlık ile,
160-170 sabitle de gittim, 90-100 sabitle de, bu ağırlıklarla hiç bir zaman ortalama yakır değişmedi.
En iyi 3.6lt/100km En kötü 3.8lt/100km benzin yaktı. (6000bin bakımdan yeni çıkmıştı.)
Maksimum hız olarak 182km/h gördüm. Zaten kesiciye girdi. Bunu bir kere otoyolda yaptım bir daha yapmadım.
Ama kırmızı devirlere geldiğnde zaten 170 civarı görüyor.
En güzel şey, bu motorda, şehiriçinde de kıvrak uzun yolda da 600lüklere eşlik edebiliyorum.
5500 ile 7000 devir arası çok konforlu, 7500 9000 devir arası ise çok zevkli
Bakıorum bir çok incik boncuk soru var forumda ben görmeyeli,
Arkadaşlar, sürün şu motorları. Gidin, gezin, orası şöyle burası böyle zaman kaybetmeyin yaw.
Cidden yolda alacağınız keyif bambaşka.
Ha şunu da söylemeden edemicem.4 saatten fazla oturunca insanın biraz uyuşması oluyor
Ama hemen bi çorba kahve çay molası ve durmadan yola devam
Yaklaşık 3 kere benzin alma ve bir uzun mola (1saat) ile Istanbul Kuşadası 7.5 saatte gittim.
Bu yazdıklarım Blog'umda yazacaklarımın bir özeti, ileride ilgilenen olursa onları da paylaşırım.
Gezi sırasında Barkın Bayoğlunun ailesiyle bile tanıştım. Dehşet zevkli bir iş motosiklet, bir çok arkadaş ve dost edinebiliniyor, yeni kapılar açıyor.
Bu arada Balıkesir Motofest'te de kaldık 2 gün.
Geziden bazı fotolar;
Ve Istanbul'a Döndük
Son düzenleme: