Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar eski bir cbr250 kullanicisi olarak cbr125 almaya cok yakinim size bir sorum olacak 115ligin lastikleri 130luk gozume kotu gozukuyor 250ligin lastikleri 125 le uyar mi ? Uyarsa lastigini degistirmek isteyen biri olur ve lastigi bitmemis olup satmak isterse uygun fiyatli satinalabilirim ? Ama uyarmi oncelikle onu bilmemiz gerek

Arkadaslar eski bir cbr250 kullanicisi olarak cbr125 almaya cok yakinim size bir sorum olacak 115ligin lastikleri 130luk gozume kotu gozukuyor 250ligin lastikleri 125 le uyar mi ? Uyarsa lastigini degistirmek isteyen biri olur ve lastigi bitmemis olup satmak isterse uygun fiyatli satinalabilirim ? Ama uyarmi oncelikle onu bilmemiz gerek
uyar hocvam merak etmeyın 125 topiğindede yazmıstım 125 130 luk cbr250 ise 140 lık biz 250 ye 160 takmıstık uyduguna göre sizinkide uyar

Motosikleti
Cbr 650F
Hocam sağa çekme vardı demişsiniz.. Metak ettim zincir yüzünden motor sağa sola çekme yapar mı ?

benim zincir aşırı kötü hale gelmişti bir kısmı bol bir kısmı gergin o yüzden çok sallanıyo ve motoru zıplatıyo du o yüzden motor terse yatıyodu galiba ama ben sola ağırlık vererek bir şekilde yine gidiyordum ama çok hafifti ama bıraksam motor sağa gidiyodu ama şimdi düzeldi dediğim gibi yeni bir motor oldu adeta :)

Kokladım ama benzin kokuyordu,yağ değil gibi sanki...Bugün ben de temizleyeceğim bakalım

6.000 bakımının değişen parçaları ve toplam maliyeti nedir? bilgisi olan söyleyebilir mi?

Kokladım ama benzin kokuyordu,yağ değil gibi sanki...Bugün ben de temizleyeceğim bakalım

o akan benzindir normal bir durum. Sıcakta deponun içerisinde buharlaşma oluyor ve bu buharlaşan benzin tahliye borusu yardımı ile dışarı atılıyor. ayaklığın oradaki boruda bu bahsettiğim tahliye borusu.Güneş almayan kapalı bir yerde motoru bırakırsanız normal şartlarda buharlaşma pek olmayacağı için atmayacaktır. Birde depo fullendiğinde yine tahliyeden atılabiliyor fazlasını.

Koruma takozu motor kapaginin hemen üst tarafına monte ediliyor aslında grenaji değil motor bloğunu koruyor bende var ciziksiz 100 tlye verebilirim isteraeb

Teşekkür ederim hocam bilgi için.. Düşündüm ve vazgeçtim hocam koruma takozu takmaktan..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

benim zincir aşırı kötü hale gelmişti bir kısmı bol bir kısmı gergin o yüzden çok sallanıyo ve motoru zıplatıyo du o yüzden motor terse yatıyodu galiba ama ben sola ağırlık vererek bir şekilde yine gidiyordum ama çok hafifti ama bıraksam motor sağa gidiyodu ama şimdi düzeldi dediğim gibi yeni bir motor oldu adeta :)

Teşekkürler hocam bilgi için.. ;)

1.5 lt yağ artı işçilik parası değişen yok ,yağ filtresi 12 000 km diyor kitapçıkta ama ben olsam değiştiririm
birde cbr 250 nmotorun varsa forumu okumanı öneririm bütün sayfaları okumuş biri olarak

bugün arkadaşımla berabar kurtbogazından dönerken daha yeni göbek den dönmüştüm ki yanımda bide baktım yamaha r6 yazıyordu yanımda yamahanın motorlarından anlamıyorum motora ilgim oldu olalı hondacıyım herneyse 600 filan diye zannediyorum ama 140 la yanından gectim bide bizde 2 kişiyiz yani herneyse kazana girdik kırmızı ışık önümde duruyor arkadaş yeşil yandı bagırıyor ama gitmiyor 70 dedim dip gaz yaptım yanından geçtim bakıyor bana otobana gectik ordan sonra rampa 3 km uzunlugunda bayagıda dik orda beni geçti ben 130 a kadar düştüm ama dip gaz dayım elimi çekmiyorum gazdan rampa bitince tabi her cıkışın bir inişi var :) inişte 2 kişiyiz 172 gördük bu arada benim cbr 250 yeni kasa çift far tabi yetişemedi bana r6 yazıyordu ama lastikler filan kasa 600 gibi duruyordu ama yoldu durdugu gibi durdu yani sadece :) bende kıymetlimi onun yüzünden zorladım :)

arkadaslar 2011 cbr250 dün akşam marşa bastıktan sonra gösterde ışıklarının sağ kısmının yanmadıgı bi süre sonra geri geldiğini ve kontagı ac kapa yaptıgımda aynı tepkiyi almaya başladım acaba akümü zayıf

bugün arkadaşımla berabar kurtbogazından dönerken daha yeni göbek den dönmüştüm ki yanımda bide baktım yamaha r6 yazıyordu yanımda yamahanın motorlarından anlamıyorum motora ilgim oldu olalı hondacıyım herneyse 600 filan diye zannediyorum ama 140 la yanından gectim bide bizde 2 kişiyiz yani herneyse kazana girdik kırmızı ışık önümde duruyor arkadaş yeşil yandı bagırıyor ama gitmiyor 70 dedim dip gaz yaptım yanından geçtim bakıyor bana otobana gectik ordan sonra rampa 3 km uzunlugunda bayagıda dik orda beni geçti ben 130 a kadar düştüm ama dip gaz dayım elimi çekmiyorum gazdan rampa bitince tabi her cıkışın bir inişi var :) inişte 2 kişiyiz 172 gördük bu arada benim cbr 250 yeni kasa çift far tabi yetişemedi bana r6 yazıyordu ama lastikler filan kasa 600 gibi duruyordu ama yoldu durdugu gibi durdu yani sadece :) bende kıymetlimi onun yüzünden zorladım :)
şimdi buradan çıkaracağımız mesaj ne :silent:

SEBEBİ NEYDİ Kİ?!?

Bugün beylikduUnden Mahmutbey gişelere giderken bir tane grenajsız 250yi sahibi öyle bir zorluyordu ki bıraktım artık geçsin gitsin diye. Apaçilerin elinde motorlar heba oluyor

Bugün yine doldurdum depoyu, Istanbul şehir içinde, yarı agresif sürüşte 100km'de 3.6 litre benzin tüketmiş motor.

Sizin değerleriniz ne aralarda?

Uzun yol giden var mı? Uzun yolda ne kadar yakar?

( 100km hesabı verirsek daha doğru olacaktır. Benzin fiyatları her yerde farklı ve değişiyor. )

en pahalı yağ repsol 1.5 lt çarpı 35 52.5 tl yağ ve hava filtreleri 25 er tl maksimum tapa pulu 1tl yağ filtre contası metal değişmesine gerek yok ;sarf malzemesi 0 tl (elemanın elini temizlemek için sıktığı balata spreyinden banane )103.5 tl (bu fiyatlara kdv dahildir ) artı işçilik olması gereken budur senden 85 tl gibi bir işçilik almışlar

mümkünse ödediğin faturanın bir resmini atarmısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar