Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kismet olursa haftaya alacagim ben de motoru. Gonlum siyah diyor ama beyazin da ayri bir sportif havasi var ve trafikte daha gorunur sanki. Sizce hangi renk ve neden? Tavsiyelerinize acigim.

kimse alınmasın ama ben hep beyazları oyuncağa benzetiyorum :queen:

siyah benim şahsi görüşüm ama kararı sen ver ilerde ah demezsin :) :cat:

Motosikleti
Cbr 650F
orjinal lastik ebatı nedir arkadaşlar?

daha büyük ebat takınca ne gibi farklar oluyor denemiş olanların yorumlarını merak ediyorum

Adam napmış öyle ya :sunny:
ui2ik7378059107viewattth12d4f581049.jpg

ui2ik7378059107viewattth12d4f581049-3.jpg

Bu fotoğraflardan sonra Hyo'dan vazgeçip Cbr'a dönüyorum :joker:

arkadaşlar izmirden alacağım motoru maalesef karşı tarafın beni beklemeyip başkasına satmak istemesi yüzünden alamıyorum temiz az kmde arıyorum :(

Motosikleti
Cbr 650F
Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzemiş senin sorun. O kadar bu canavari kullananin bulunduğu ortamda hata yaptin diyebilecek olan yoktur :) tabi şu önemli takas ettiğiniz cihaz nedir?

xx ile takas ediyorum. belli olmaz aldım ama şu özelliğini sevmiyorum diyen çıkar belki :) inazuma neden almadım. ninja alacaktım neyse bunu aldım olan oldu diyen çıkar belki diye sordum :)

merhaba arkadaşlar; honda cbr 250r 2014 çift farlı model almaya karar verdim. Honda Türkiye yetkilileri ile konuştuğumda bu modelin geleceğini, fiyat konusunda net bir bilgi olmadığını, fuardaki ilk parti malların fuarda satış yapan bayilere geleceğini, ikinci partinin Türkiye'deki diğer bayilere dağıtılacağını söylediler. 27 şubattaki motosiklet fuarında sipariş edildiğinde daha erken tarihlerde alabileceğimi duydum. Ben fuarda o modelin ön siparişini verdiğimde İstanbul dışındaki bayilerin herhangi birinden teslim alabilir miyim yoksa sadece İstanbul'dan mı teslimat yapılır. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

2 hafta önce araba aldım motorumu satayım dedim, cuma günü bir kaza yaptım araba pert. Yine cıbırıma kaldım bu yağmurlu günlerde. Allahtan satılmadı.

Çift farlıların gelmesi çok iyi olacak. Eski kasaların fiyatı bi anda dibi görür kanımca

merhaba arkadaşlar; honda cbr 250r 2014 çift farlı model almaya karar verdim. Honda Türkiye yetkilileri ile konuştuğumda bu modelin geleceğini, fiyat konusunda net bir bilgi olmadığını, fuardaki ilk parti malların fuarda satış yapan bayilere geleceğini, ikinci partinin Türkiye'deki diğer bayilere dağıtılacağını söylediler. 27 şubattaki motosiklet fuarında sipariş edildiğinde daha erken tarihlerde alabileceğimi duydum. Ben fuarda o modelin ön siparişini verdiğimde İstanbul dışındaki bayilerin herhangi birinden teslim alabilir miyim yoksa sadece İstanbul'dan mı teslimat yapılır. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Hocam o cbr 300r . Hatta konusuda açılmıştı. 250r bu kasadan devam. 300r da 50 cc lik bir fark yüzünden bir üst katagoriye girdiği için vergisi yüksek olucak. 15 bin gibi fiyatı olur tahminen. Sonu ninja 300 gibi olucak. Belki 1-2 tane görürüz yolda.
Çift farlıların gelmesi çok iyi olacak. Eski kasaların fiyatı bi anda dibi görür kanımca
Çift farlılar cbr300r. Cbr250r lar aynı kasadan devam.
Cbr300 de aynı ninja300 gibi olacak :) belki 1-2 tane görürsünüz yollarda. 50 cc yüzünden 2-3 tl fiyat artıcak. Belkide daha fazla.Okadar sevinmeyin hemen :)

Hocam o cbr
Cbr300 de aynı ninja300 gibi olacak :) belki 1-2 tane görürsünüz yollarda. 50 cc yüzünden 2-3 tl fiyat artıcak. Belkide daha fazla.Okadar sevinmeyin hemen :)

Banada bayi öyle dedi ama geçen gün videoyuda bn atmıştım cbr yazısının hemen altında 250 yazıyordu 2-3 defa bakmistim.tabi bayi aynı kasa devam diyo ama hayırlısı ;)

Hocam o cbr 300r . Hatta konusuda açılmıştı. 250r bu kasadan devam. 300r da 50 cc lik bir fark yüzünden bir üst katagoriye girdiği için vergisi yüksek olucak. 15 bin gibi fiyatı olur tahminen. Sonu ninja 300 gibi olucak. Belki 1-2 tane görürüz yolda.

Daha önceden numaramı bıraktım ve Honda Türkiye'den aradılar, CBR 250R-500R çift farlı model gelecek, diye bilgilendirme yaptılar, hatta emin olmak için tekrar sordum, CBR 250R ile 300R kasaları aynı, 250R modelinin çift farlısı gelecek değil mi dedim, evet istediğiniz modelin fuarda tanıtımı yapıldıktan sonra satışa sunulacak dediler, bulunduğum şehirdeki Honda bayisine de gittim ve aynı bilgilendirmeyi yaptılar, siz nereyle görüştünüz? Ha bir de gelecek yeni modeller Honda'nın sitesinde yazılmış, CBR 300R bunların arasında yok. Link; http://honda.com.tr/honda/haberler/eurasia-moto-bike-expo-2014te-hondadan-9-yeni-mode

Son düzenleme:
Yarin ben de arayip bir sorayim. Cift farlisi gelecekse Mayista gelir ama bekleyebilirim. Ben de bu hafta almayi planlamistim motorumu. Aslinda Abs cok istiyorum ama getirmiyorlar memlekete. 300 cc de abs olacak mi o da belli degil ama herhalde abs.li olan gelse 17-18 fiyat cekerler.

beklicem 300cc alacam diyen arkadaşlara hayret etmemek elde değil ! abi motoru almamak için bütün olumsuzluk mevcut ! vergiden dolayı zaten esktra abartı fiyatla gelicek büyük ihtimal, ayrıca 300 cc bile değildi geçen bi arkadaş video yayınladı videoda da gözüküyordu 279 cc mi o civarda bişeydi yani arada 20-30 cc fark var onun için bekleyceğim demek bana garip geliyor, yine bekleyin ama o kadar bütük beklentilere girmek çok saçma olur.

beklicem 300cc alacam diyen arkadaşlara hayret etmemek elde değil ! abi motoru almamak için bütün olumsuzluk mevcut ! vergiden dolayı zaten esktra abartı fiyatla gelicek büyük ihtimal, ayrıca 300 cc bile değildi geçen bi arkadaş video yayınladı videoda da gözüküyordu 279 cc mi o civarda bişeydi yani arada 20-30 cc fark var onun için bekleyceğim demek bana garip geliyor, yine bekleyin ama o kadar bütük beklentilere girmek çok saçma olur.

o kadar cc farkına daha fazla ücret vermek bence de anlamsız ama CBR 250R modelinin yeni modeli gelecekse, eski kasayı almak anlamsız geliyor, aşağıdaki linklerde yeni kasa CBR 250R modeli bulunmaktadır ve bu model daha cezbedici durduğundan fuarı beklemek daha mantıklı geldi şu an.
Link 1; http://www.youtube.com/watch?v=VA7zd2NrNnU
Link 2; http://www.youtube.com/watch?v=Aws3EU7fmFA

video çokta hondadan felan resmi bişey yok..

gelirse alırız, gelmezse almayız, bu kadar basit aslında. Honda yetkililerinin bana verdiği bilgi geleceği yönde olduğundan yeni modeli bekleyeyim dedim ve bana verilen bilgiyi sizlere aktardım. Aslında merak ettiğim soru gelip gelmemesi değildi, fuarda sipariş edilen motosikletleri nasıl teslim alacağımızı sormuştum ama kaynadı gitti. Bir ay sonra fuara gidince öğrenirim artık.

gelirse alırız, gelmezse almayız, bu kadar basit aslında. Honda yetkililerinin bana verdiği bilgi geleceği yönde olduğundan yeni modeli bekleyeyim dedim ve bana verilen bilgiyi sizlere aktardım. Aslında merak ettiğim soru gelip gelmemesi değildi, fuarda sipariş edilen motosikletleri nasıl teslim alacağımızı sormuştum ama kaynadı gitti. Bir ay sonra fuara gidince öğrenirim artık.

Yarın aynı şekilde bende Honda TR'yi arıyarak bilgi alacağım. Buraya aktarırım durumu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar