Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu hız konusunda şunu söyleyim 150 160 170 yapar bu aletler ama bu süratlerde uzun süre kalmayın son sınırını kadar dayanıyor uzun süre böyle kullanınca yağlamada sıkıntı yaşanabilir 120 130 140 gibi hızlar iyi
çok hız istiyorsan 600f 600rr 1000rr s1000rr gibi şeytan icadı makinalara binmenizi tavsiye ederim :)

bu arada ankara olan varsa yarın gezi var çok katılımlı herkesi bekleriz.

Bir tek İstanbul kıçının üzerinde oturuyor zaten :/ İçi geçmiş milletin :D

Buraya yazmaktan artık vazgeçtik katılım olmuyor. Yoksa her hafta bi yerlere gidiliyor. geçen pazar kumbağ uçmak dere arası süper bi yol açıldı 7 motor gittik virajlar ve asfalt kalitesi süperdi;) yarın gene gideceğim

Son düzenleme:
6 Ekim Pazar 2013 şile gezimiz
http://www.youtube.com/watch?v=HSvoOESAWu8&feature=share
___
27 Ekim pazar 2013 Kemerburgaz Offroad yarışlarına gidişimiz.
http://www.youtube.com/watch?v=qJsO4E3RGFc&feature=share
___
Buda orj video rüzgar haşırtısı çok olmuş maalesef.
http://www.youtube.com/watch?v=jLoXBv-pDLw&feature=share

Bu geziler forumda duyuruldu mu? :salut: İkisini birden kaçırmış olamam :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

Buraya yazmaktan artık vazgeçtik katılım olmuyor. Yoksa her hafta bi yerlere gidiliyor. geçen pazar kumbağ uçmak dere arası süper bi yol açıldı 7 motor gittik virajlar ve asfalt kalitesi süperdi;) yarın gene gideceğim

Nerede duyuruyorsunuz mesela, ben tek başıma gezmekten keyif almıyorum. Sürekli gezi kovalıyorum ama şu ana kadar MT ekibi ile çıktığım en uzun yol kortejdi.

Bu geziler forumda duyuruldu mu? :salut: İkisini birden kaçırmış olamam :silent:

Alican abi Tvs apache forumunda istersen kendini bir tanıt. Biz genelde orada kendi aramızda gezileri düzenliyoruz. Ay sonu da motocross yarışlarına gidebiliriz. Benim sana gezilerden bahsettiğimi ve katılmak istediğini söylersin. Herkes zaten çok sıcak kanlı sevecen insanlar. Hiç bir problem olmaz anlıyacağın. Maksat seni tanımaları. :) oranın ortamı çok güzel. Cbf cbr inzuma ybr bir çok farklı motor kullanıcısı abilerim ve kardeşlerim de genel olarak tvs apache forumuna takılıyor. Senide aramıza bekleriz :)

Son düzenleme:
Alican abi Tvs apache forumunda istersen kendini bir tanıt. Biz genelde orada kendi aramızda gezileri düzenliyoruz. Ay sonu da motocross yarışlarına gidebiliriz. Benim sana gezilerden bahsettiğimi ve katılmak istediğini söylersin. Herkes zaten çok sıcak kanlı sevecen insanlar. Hiç bir problem olmaz anlıyacağın. Maksat seni tanımaları. :) oranın ortamı çok güzel. Cbf cbr inzuma ybr bir çok farklı motor kullanıcısı abilerim ve kardeşlerim de genel olarak tvs apache forumuna takılıyor. Senide aramıza bekleriz :)

Eyvallah, çok memnun olurum tabii ki... Hemen bir göz atayım ben sayfaya :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------

Arkadaşlar ilginizi çekerse şöyle bir şey var:

http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/123570-haftasonu-gezileri.html#post3194518

Sorunu çözdüm, ilginiz için sağolun. Komşudan tork anahtarı buldum.

Boşuna dememişler ev alma komşu al diye, komşunun güzelliğine bak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------

Bu arada "Kargaburun" arkadaşımızın tavsiye ettiği seti çok beğendiğimden çıktısını alıp karaköye gittim,

bundan verin dedim, proxon gibi bişydi markası ama fiyat aklımdaki bütçeyi bayağa aştığından güzelmiş diyebildim sadece :mrgreen: Adam rafa geri koyarken bile aklımda kaldı harbi güzelmiş :)

Bende bunu aratmiycak ennn fazla 50 liraya bişey ver dedim, tam Türk usulü bi istek :mrgreen:

Karburator seti diye bişey verdi yerli, tornavida ucları, torx ucları, alienler falan yok sette ama geri kalanlar hakkaten pek aratmiycak kalitede gibi duruyor :)

Yarın gündüz gözüyle bi deniycem ama hertürlü o yuvaya sığacak gibi duruyor zaten, olmadı değiştiricez :)

Evet arkadaşlarım, abilerim. Cbr250 kullanıcısı Alican abi'yide aramıza kattık sonunda :) Sağ olsun beni kırmayıp spor'unu ihmal etti ve geldi. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Bunlarda buluşmadan bir kaç fotoğraf.

_

_

_

Son düzenleme:
Motosikleti
VFR1200X
Arkadaşlar 2014 model cbr250 ler ne zaman geliyormuş acaba? Renkl seçenekleri nelerdir, fuarı mı beklerler ne dersiniz bilgisi olan var mı?

Boşuna dememişler ev alma komşu al diye, komşunun güzelliğine bak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------

Bu arada "Kargaburun" arkadaşımızın tavsiye ettiği seti çok beğendiğimden çıktısını alıp karaköye gittim,

[url]http://k1311.hizliresim.com/1h/2/u5tg0.jpg[/url]

bundan verin dedim, proxon gibi bişydi markası ama fiyat aklımdaki bütçeyi bayağa aştığından güzelmiş diyebildim sadece :mrgreen: Adam rafa geri koyarken bile aklımda kaldı harbi güzelmiş :)

Bende bunu aratmiycak ennn fazla 50 liraya bişey ver dedim, tam Türk usulü bi istek :mrgreen:

Karburator seti diye bişey verdi yerli, tornavida ucları, torx ucları, alienler falan yok sette ama geri kalanlar hakkaten pek aratmiycak kalitede gibi duruyor :)

[url]http://o1311.hizliresim.com/1h/2/u5tng.jpg[/url]

Yarın gündüz gözüyle bi deniycem ama hertürlü o yuvaya sığacak gibi duruyor zaten, olmadı değiştiricez :)

aldıgın ürün izeltaşsa eğer her türlü iyidir
bizim evde yıllardır kullanıoruz pensesini falan kaliteli

sene 2012 ilk cbr250r gördüğüm zaman dediğim ben bu motoru alırım aga lafını gerçekleştirmiş bulunuyorum. sene 2012 den beri ne bekliyorsun diyenlere cevabım motorcu arkadaşlarınız olması güzel hani bir makine alırken içiniz rahat oluyor bakıyorlar yarar mı yaramaz mı belirtiyorlar ama her cbr 250 alacağım dememde yok alma etme şu bu demelerinden bıkıp ''ne yapayım ilk vitesli motorumu r1 mi alayım adana kastamonu'' diyerek kimseye sormadan bi cbr250 aldım. motor tertemiz dışı nerdeyse 0 gibi yalnız motor da vites geçiş problemi problemi gözlemledim hani şuana kadar ancak 1 kere elime alıp 3-4 km yol gitmeme rağmen dur kalk da vites düşürürken 2-3 sefer 1. vitese geçme problemi yaşadım debriyajı bırak çek düzeliyor ama hani sıfır motor da değil 10.000 km yi devirmiş foruma da baktım hani bir çok kişi de sorun değil yapar diyor ama ne bileyim bu kadar sık yapması normalmidir? hani kalkıp da milletin biz sana demiştik havasını hiç çekemeyeceğim şu anda... birde arkadaş biraz yağmurda kullanmış egzoz da plastik aksamın içinden görünen kısmında biraz pas var onun için ne önerirsiniz?

Merhabalar :)
Motorumda bir değişim var paylaşmak istedim.Motoru çalıştırdığımda boşta iken motorun sesi artıyor patlamalar daha net duyuluyor ama debriyajı sıktığımda vede vites attığımda ses azalıyor sizlerdede böylemi acaba

ABS ve bikaç rengi halen gelmedi bile :) Memlekete motosiklet yetiştiremiyor Honda, bayiler arasında CBR250 kavgaları çıkıyor zaman zaman...

Bu durumda piyasadan kaldırması için "1" tane sebep yok, öyle birşey olursa saçmalık olur :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar