Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar herkese merhaba 2 ay önce almış olduğum motosikletim 3500 km yi geçti ve bu süre zarfında beni en çok rahatsız eden lastikler oldu ve değiştirmeye karar verdim prelli diablo rosso 2 modelini almayı düşünüyorum aranızda kullanan ve lastik hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Arkadaslar,

Bayiden beyaz renk bir turlu alamadım, konsuk' da var diye gittim o da ben gidene kadar 1 saatde satılmıs, nasıl ıs anlamıyorum ? Artık 2. ellere bakıyorum, az km ve temiz 2013 beyaz renk istanbul' da satan ya da satılık bilen birisi varsa yardımcı olabılırse cok sevınırım.

Tesekkurler

Arkadaşlar herkese merhaba 2 ay önce almış olduğum motosikletim 3500 km yi geçti ve bu süre zarfında beni en çok rahatsız eden lastikler oldu ve değiştirmeye karar verdim prelli diablo rosso 2 modelini almayı düşünüyorum aranızda kullanan ve lastik hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Ben kullanmadım ama tavsiye ederim.

Ben de o lastikten alacaktım ama Kocaeli'deki bayilerini beğenmediğim için Michelin Pilot Activ aldım. Bu akşam takacağız.

Pirelli Diablo Rosso 2 biraz daha uzun Km yapıyormuş diye duydum. Kalite olarak şüphen olmasın zaten.

Michelin ve Pirelli motosiklet lastiklerinde çok iyi ;)

Arkadaslar, bayiden beyaz renk bir turlu alamadım, konsuk' da var diye gittim, gidene kadar 1 saatde satılmıs, nasıl ıs anlamıyorum ?
Artık 2. ellere bakıyorum, az km ve temiz 2013 beyaz renk Istanbul' da satan ya da bilen birisi varsa yardımcı olabılırse sevınırım.

Genelde tutarsız olmayan, eli yüzü düzgün ilanlar "1" gecede satılıyor. Ne hikmetse millette gece koyuyor ilanları, bunu henüz anlayabilmiş değilim :)

__ Zamanın varsa eğer şu ilan gidip görülmeye değer bence, fiyatıda hiç fena sayılmaz.

Çantaları demirleri memirleri falan düşersen 8700 TL civarına gelir ki 2013 çıkışlı beyaz için daha iyi fırsat 1-2 kez görmüşümdür :cat:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-fiyat-indi-kemiksiz-pazarliksiz-cantali-beyaz-cbr250r-131933546/detay/

__ Istanbulda sadece su var ve bi haftadır duruyor, sebebi hakkında hiçbir fikrim yok :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250-132296684/detay/

Pirelli Diablo Rosso 2 kullanmadım ama ilgilenirsen Michelin Pilot Activ kullanıyorum, çok memnunum. Cumartesi günü Ağva'ya gittim dağ yolundan. Dönüşte kaybolup abidik gubidik dağ yollarına girdim, yollar müthiş bozuktu ve çok keskin virajlarla doluydu. Bazılarını kestiremeyip çok hızlı girdiğim oldu, ensemden soğuk terler aktı ama yol tutuşunu bir an bile kaybetmedim. Yağmurlu havadaki yol tutuşu da harika bence. Tek sıkıntısı çok çabuk yıpranıyor. Şimdiden bir sürü ufak yarıklar oldu lastikte, ufak tefek taşlara dikkat etmek lazım.

Ben kullanıyorum çabuk ısınan, iyi tutan, Hamuru oldukça yumuşak bi lastik.

ani kalkış sırasında debriyajı hızlı bırakıyorsun dişliler birbirine aniden oturduğu için bi ses gelmiş olabilir.sorun olcağını zannetmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------

%90 şarj dinamosunda arıza var kardeşim.onun dışında motorda elektrik aksamını etkilcek xenon gibi şeyler varsa bi sorun yaratmş olablr götür baktır.yoksa eğer şarj dinamosundan.motor demekki sen hareket halindeyken yeterli şarjı etmiyor ve farlarda kapanmadığı için bitiriyor

Teşekkürler.

Birde koruma takozu nu nerden bulabiliriz uygun fiyat li ?

Nerden yaziyorsun telden girdigim icin goremiyorum ama bazi honda bayileri satiyor onun disinda izmirdeysen kahramanlardaki motorcularda bulabilirsin. Ama en guzeli internetten siparis etmen kendin montajini yapabilirsin zor degil.yanlis hatirlamyrsam anes motorda mi ne olmasi lazim 150 tl fiyati vardi. Cbr 250 diye aldgnda kendnde kolayca takarsn

kim dedi burda 8000 devir üzeri çok güzel diye. 7 den aşşaya inemiyorum artık. çok eğlenceli.

Maximum itis saglamak istiyorsan 7000 devir(max tork) ve 8500 devir (max guc) arasinda tutmalisin motoru.9000 binden sonra guc anlaminda gucunu kaybediyor dyno test sonclrna gore.

az önce anadolu sigortadan aradılar kaskonuzu yenileyek diye, geçen seneki fiyat 1200 tl %10 muafiyetti, kaskoyu hiç bozmamama rağmen bu seneki fiyat 1830 tl %25 muafiyet , e artık bi kaç sene sonra 5000 tl alıp %100 muafiyet derler :p
ne diyim, keriz bulun beraber öpelim diyim kendilerine...

bende şair sigortayla bi haftadır uğraşıyorum :mrgreen: bi fiyat verdiler 2.350 tl yok efendim gelin biz sizi görelim tanışalım bi kahvemizi için resminizi çekelim :queen: valla ben o paraya ne kahve içmeye tanışmaya gelirim nede resim çektiririm dedim :flower: bakalım ağzından bi %40 indirimi çıktı hgs gelince gideceğim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar