Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayırlı olsun tricolouru hiç beğenmem ama bu renk çok guzel

Hayırlı olsun mesajlarınız için herkese çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun :)
Bi sorum var bilmem dikkat ettininmi ama sorayım :) .. depodaki ve grenajlardaki stickerların üzerine cila atılmışmı (söktüğümüzde oyuk izi kalacak mı?) yoksa hepsi söküp atmaya müsait mi :silent:

Herkese merhabalar, bende yeni aldım ama hala gelmedi bi türlü, dediğiniz gibi nedendir bilmem az sayıda gönderiyorlar bayiye, gönderinde satılsın, binsin herkes. Bakalım cuma gününe söz verdiler 2 adet gelecekmiş bi tanesi benimki kısmetse artık. Siteye de yeni üye oldum ve ilk motorum olacak, tecrübelerinizden faydalanmak isterim, şimdiden teşekkürler, görüşmek dileğiyle...

boşta makina bulabilirsen şu bayi bu bayi arama hiç. yoksa temmuzu beklersin. her bayiye 2-3 makina vermişler. ben bayimden geliyorum 2 siyah bir beyaz vardı. ama hepsinin üzerinde bir isim yazılıydı. hepsi satılmış yani. acele et..

Hadi ya? acele etmek lazım o zaman saol cevap için

kardeşim beyazı ayrı bi yakısıklı duruyor motorun allah kaza bela göstermesin maşşalah diyorum.inş kısa zaman da aynısından teslim alcam:queen:

CBR500R ı da bu renk yapmışlar. Bence honda renkleri bozmaya başladı daha önce kırmızı-siyah, repsol 10 numara renkler yapıyordu. Şimdi hrc tarzını bozdu bence.

honda-cbr500r-2013.jpg

250r dan sonra yükseltmek isteyenler için güzel makina olabilir 2 silindir 500cc sonra artık 4 silindir 600 iyi gider:)

TR ye geldimi bu makinadan.

Yok abi güya bu fuarda gelicekti getirmemişler seneye falan gelir heralde. Bunun f ve x i de var çok güzel makina. Nc700 serisini etkiler diye getirmediler heralde anlamadım oysa bizim millet race manyağı 500r satılır tabiki fiyatıda önemli :)

mcb5f2013swa.jpg

mcb5x2013swb.jpg

honda-bikes.jpg

Bende bilmiyorum açıçasıda bayiye sormadım çok merak etmediğimden. Fiyat olarak arada kalacağım bir model olur sanırım nerden baksan 18000den yukarı olur diye tahmin ediyorum gelmezse nc700 yada er6n olabilir seçenekler abs olması benim için önemli.

Bende bilmiyorum açıçasıda bayiye sormadım çok merak etmediğimden. Fiyat olarak arada kalacağım bir model olur sanırım nerden baksan 18000den yukarı olur diye tahmin ediyorum gelmezse nc700 yada er6n olabilir seçenekler abs olması benim için önemli.

Bugün F54 Fatihle biraz sohpet ettikte nc700 ün 21000 TL olduğunu söyledi.(Bende Fiyat araştırması yapmamıştım zaten)
Benim düşüncem ben o parayı nc700 e vermem.Üstüne 6000 daha koyarım BMW G 650 GS alırım.Herkesin tercihine saygım var tabiiki.

Abi alanları çok farklı değil mi, G650 neredeyse Cross tadında, esas işi off road gibi :silent:

Merhabalar. Çok yakında bende cbr 250 ailesine katılacağım inşallah.
Tricolor beyaz jant nasıl olur diye soranlar vardı geçmiş sayfalarda. Şu videoya denk geldim paylaşayım dedim buyrun:)

Güzel durmuş jantlar. Ama şu motorun altindaki karenaji pek begenmedim orasi siyah daha guzel gibi. Tesekkurler paylasim icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar