Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.youtube.com/watch?v=G_eHC7vwiew
arkadaşlar cbr 250 r hızlanması, virajı bu kadar iyimi fena gazlıyor adam :cat:

http://www.youtube.com/watch?v=G_eHC7vwiew
arkadaşlar cbr 250 r hızlanması, virajı bu kadar iyimi fena gazlıyor adam :cat:

Yarış pistlerindeki asfalt zımpara gibi olduğu için lastik bırakmıyor kendini. Bizim karayollarımızın hem asfalt kalitesi düşük hemde çukurlar malum. Kısacasası Türkiye'de DENEMEYİN ! :cherry::cherry:

Arkadaşlar aşağıdaki ilandaki motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakmadan-karar-vermeyin-109271129/detay

saglık olsun :)
bı dahakıne ınsallah.

allaha sukur kazasız belasız atlattık :)

shell'de depoyu doldurdum once. 55km sehırıcı 8.0 yakmısım. rekoru kırdım yanı :cherry:
lakın benım ıcın hıc de gercegı yansıtmıyor cunku cadde trafıgı ve sırf dur kalk + ort. denen sey depodan depoya olculmesı lazım.
55kmnın ort.sı da olsa max. olarak yazacagım artık :) 4.6-8.0 oldu skalam.

neyse benzın alıp-lastık kontrolu yaptıktan sonra cıktık yola.
2.kopruden neredeyse 110km full 2-3 serıt temız yol.hele otobanın bazı kısımları fena.ama bı aydın degıl maalesef :)
burda 3.vıteste gordugum 202 nın sevıncıyle depoyu kuruttuk o gazla hehe :D
saray'a kadar ıyı olan yol saray ıtıbarıyle bazen mıcırlı bazen cukurlu bı hal aldı.ama yınede gıdılmeyecek gıbı bı rota degıl.saraydan sonrakı vırajlar , bu konunun hastaları ıcın bulunmaz nımet gercekten.bıtmek tukenmek bılmeyen vırajları gecın,kac tane de S vırajı vardı sayamadım. valla bu ıste anlasam,yapmaktan keyıf alsam,aksama kadar gelmek ıstemeyebılırdım ama vıraja pek yabancı oldugum ıcın pek de zevkını cıkaramadım denebılır :):)
koye ulastık en sonunda.hayvan gıbı acıktıgımız ıcın ortamı fazla ıncelemedım ama nezıh-sakın bı yer.yunusla felan da nehırde dolasabılıyosunuz :)
ben begendım ve tekrar gıderım :cat:
elbette donmeden once MOTOR tanrısına da duamızı ettık kı , ceza meza yemeyelım :cherry::cherry:

*bu arada 214km gıdıp saray'da tekrar yakıt aldık. sonuc; ben 55, ozberk (mt-03) 58 lıra aldı. her 2mız aynı yerde 2 defa aynı sekılde depo doldurduk. baska bır baslıkta 4 sılındır yakar da yakar demıslerdı :) tek sılındırden az yakıyo :cherry: saka bı yana cıdden yakıttan cok memnunum. kı temde felan heyvan gıbı yardırdık. 125altına hıc dusmedık duz yolda. sehırıclerı ve aradakı 3.-4. vıtes bıtırmeler dahıl 5.5 ortalama cok ıyı bence.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151466518858422.1073741827.651973421&type=3&uploaded=15

rota iyi:)

kıyıköy,iğneada yolları viraj sevenler için çok iyi.asfalt çok iyi olmasada.boş,dar,yavaş ama akıcı.

istanbuldasın heralde artık.mayıs sonu nisan başı izmir yapıcam.haberleşiriz :)

Yarış pistlerindeki asfalt zımpara gibi olduğu için lastik bırakmıyor kendini. Bizim karayollarımızın hem asfalt kalitesi düşük hemde çukurlar malum. Kısacasası Türkiye'de DENEMEYİN ! :cherry::cherry:
evt pist tabiki önemli ama motorun performansı gercekten şaşırttı :D

Herkeze iyi geceler.Hala kararsızım valla ne yapacağımı bilmiyorum.Bir tarafta hyosung şekli, öbür tarafta honda kalitesi :salut:

Herkeze iyi geceler.Hala kararsızım valla ne yapacağımı bilmiyorum.Bir tarafta hyosung şekli, öbür tarafta honda kalitesi :salut:
bende senin gibi düşünüyordum hatta kafayı yicek duruma geldim Boyum 1.90 kilom 93 hep honda küçük gelir demiştim ama şu an Hondamdan cok memnunum her anlamda...

Arkadaşlar 2013 modellerden haber alan var mı? Sözde bu hafta geliyordu. Beklerken 600 tl zam gördük daha ne kadar bekleyip zamları izleyeceğiz merak ediyorum!

ben de 2-3 yıldır ybr kullanıcısıydım.ybr den cbr ye geçtim..çok farklı ve çok memnunum..hızlanması,yol tutuşu,konforu ile çok farklı..ybr bisiklet gibi geliyor artık bana..eğer gazlamazsan da ybr den az yakıyor.40 lirayla 340 km gitti yaklaşık ama gazlamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Arkadaşlar 2013 modellerden haber alan var mı? Sözde bu hafta geliyordu. Beklerken 600 tl zam gördük daha ne kadar bekleyip zamları izleyeceğiz merak ediyorum!

2013 modellerin ağustosun ortası gibi geleceğini söyledilerdi bana

Arkadaşlar benim motorda 5.500 6000 devir arası göstergeden bir cızırtı geliyor 6000 devri geçince kesiliyor varmı böyle bir problemi olan aytaçaksel arkadaşımızın videosunu izledim ondada buna benzer bir ses var gibi.

Yükseliş bana Pazartesi motorların dağıtıma başlanacağını çarşamba ya da perşembe ellerinde olacağını söylemişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar