saglık olsun

bı dahakıne ınsallah.
allaha sukur kazasız belasız atlattık
shell'de depoyu doldurdum once. 55km sehırıcı 8.0 yakmısım. rekoru kırdım yanı :cherry:
lakın benım ıcın hıc de gercegı yansıtmıyor cunku cadde trafıgı ve sırf dur kalk + ort. denen sey depodan depoya olculmesı lazım.
55kmnın ort.sı da olsa max. olarak yazacagım artık

4.6-8.0 oldu skalam.
neyse benzın alıp-lastık kontrolu yaptıktan sonra cıktık yola.
2.kopruden neredeyse 110km full 2-3 serıt temız yol.hele otobanın bazı kısımları fena.ama bı aydın degıl maalesef

burda 3.vıteste gordugum 202 nın sevıncıyle depoyu kuruttuk o gazla hehe
saray'a kadar ıyı olan yol saray ıtıbarıyle bazen mıcırlı bazen cukurlu bı hal aldı.ama yınede gıdılmeyecek gıbı bı rota degıl.saraydan sonrakı vırajlar , bu konunun hastaları ıcın bulunmaz nımet gercekten.bıtmek tukenmek bılmeyen vırajları gecın,kac tane de S vırajı vardı sayamadım. valla bu ıste anlasam,yapmaktan keyıf alsam,aksama kadar gelmek ıstemeyebılırdım ama vıraja pek yabancı oldugum ıcın pek de zevkını cıkaramadım denebılır

koye ulastık en sonunda.hayvan gıbı acıktıgımız ıcın ortamı fazla ıncelemedım ama nezıh-sakın bı yer.yunusla felan da nehırde dolasabılıyosunuz

ben begendım ve tekrar gıderım :cat:
elbette donmeden once MOTOR tanrısına da duamızı ettık kı , ceza meza yemeyelım :cherry::cherry:
*bu arada 214km gıdıp saray'da tekrar yakıt aldık. sonuc; ben 55, ozberk (mt-03) 58 lıra aldı. her 2mız aynı yerde 2 defa aynı sekılde depo doldurduk. baska bır baslıkta 4 sılındır yakar da yakar demıslerdı

tek sılındırden az yakıyo :cherry: saka bı yana cıdden yakıttan cok memnunum. kı temde felan heyvan gıbı yardırdık. 125altına hıc dusmedık duz yolda. sehırıclerı ve aradakı 3.-4. vıtes bıtırmeler dahıl 5.5 ortalama cok ıyı bence.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151466518858422.1073741827.651973421&type=3&uploaded=15