Beyler aynayı ön karenaja sıkıştıran vidadan arıyorum. Servis vida yok komple aynayı değiştirebilirz oda 70tl dedi

r: Bu vidayı nereden bulabilirim? Göztepe sanayiyle şu zamana kadar hiç işim olmadı artık bir usta edinmeliyim. Feneryolu yada göztepe cıvarında oturan cbrdaşlar biriniz şu çırağın elinden tutunda götürün :mrgreen:
ben sağ aynayla uğraşmıştım biraz ,o vidaya da zarar vermiştim, serviste (anes) baktı arkadaş, vidalarla dolu bi kutudan hemen aynı tip bir vida buldu ama rengi beyaz diye takmadı, mevcut vidaya bişeyler yaptı, aynada sorun yok şimdi, sonuç olarak o vidanın bulunması yardımcı olmak isteyen kişiler için zor değil.
bugün geçenlerde kaybettiğimiz Ömer arkadaşımızın kaza yaptığı yerden geçtim, hatırladım ki ben de ordan bi geçişimde bi land rover ın altında kalacaktım, yol sakat , o bölgede en sağ şeritten gitmemek gerekiyor, normalde sağa dönüşlerde önce ek şerit açılır kesik çizgilerle ve böylece ileriyi görmeseniz bile ilerde yol ayrımı olduğunu anlarsınız, burada senin normal olarak tercih edebileceğin sağ şerit, birden yan yolun parçası oluyor, yani ek şerit açılacağına mevcut yoldaki şerit sayısı aniden 1 şerit azalıyor, rampayı sağdan çıkarken bi bakıyorsun ki yolundan kopacaksın, son anda yolundan ayrılmamak için solundaki şeride gitmeye çalışıyorsun o esnada arkadan hızla gelen araçların önünde kalıyorsun, arkadan gelen araçların gözünde şerit ihlali yapmış oluyorsun,,,
bunu yapan mühendis kör oldu diyelim son günlerin moda esprisiyle...
bu nokta dalgınlığa gelmez, tecrübesiz veya dalgın olabilecek arkadaşlar bu yazdıklarımı unutmasın, o noktada özellikle uyanık olun