Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Buğu için farı garantiden mi değiştirdiler? Eğer öyleyse hondaya helal olsun. Benim farda da buğu olmuştu yıkadığımda sonra geçti bende geçmiycek diye heycan yapmıştım:) eğer tekrar olur buğu gitmezse sanayiye değil servise gideriz:queen:

Arkadaşlar gemiden inecek gıcır gıcır 2013 cbr sini beklemeye sabrı kalmamış biri olarak herkesten çok rica ediyorum
altından sükut sahibi gibi biraz lafa ara verip FOTO paylaşın. böhüğööö ))))

Arkadaşlar gemiden inecek gıcır gıcır 2013 cbr sini beklemeye sabrı kalmamış biri olarak herkesten çok rica ediyorum

o zaman bu benden gelsin, devamıda arkadaşlardan gelir :)

paylaşacak resmim kalmadı ki hepsini paylaştım burda :D

bende de kalmadı dicem ama zaten toplasan 5-6 tane var ;) hiç fotoğraf çekenim olmadı yalnız kurt dolaşıyorum napam :p

Uploaded with ImageShack.us

Bu arada ön fardaki parlama güneş, resimle oynayarak abidik gubidik bi ışık koymadım oraya :p :queen:

Ben de bekleyenlerdenim. Bayii ile anlaştınız mı? Anlaştıysanız ne kadara maloldu, paylaşırsanız biz de ona göre pazarlığımızı yapalım :) Foto bekliyoruz :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbr i abs yaptirmamiz mumkunmu

Bende almayı düşünüyorum ama cbf gibi kullanılmıyor üzerine yatmadan kullanılıyor olsa hiç düşünmem alırım

Nasıl yanı cbf gibi dik pozisyonda surulebılıyormu açıkcası cc yükselteceğim ikinci ellere güvenemıyorum Honda nın nc 700 ler 20000 tl cıvarı yanı beni asıyor ama cbr nın kullanımı nasıl rahatmı uzun yola gıdermi reyzing tarzı üstüne yatılarak sürülen motorları sevmıyorum cbr de öylemi

aga bende bekliyom motoru ne zaman gelir?bayi size bir tarih verdimi acaba? bi fikrin varmı bana nisan 2. haftasından sonra gelir demişlerdi
beklemedeyiz hala
Konşuk'un demesi ay sonu. Honda Türkiyenin demesi Mayısın ilk haftası. Yani ortalama mayıs ortası diyebilirsin.
En sağlamı gelince görücez artık ama ben ara sıra sıra yokluyorum yeni bi bilgi varmı diye. Gelişme olursa paylaşırım.

Gayet kıvrak, kullanımı çok rahat, özellikle düşük süratlerde. CBFden sonra vites aralıklarını yadırgayabilirsin. Selesi CBF'den daha sert, gidon ters-v, dirseklerini yana açamıyosun. Eh birazcık öne eğiliyosun kullanırken ama yatmak yok. Galeride veya bir tanıdığın motosikletinde, üzerine bir oturmanı tavsiye ederim. Oturuş pozisyonunu ne kadar anlatsam da hissetmeden olmaz o.

Gidip deneyeceğim konşuk motor da ama sizlerin görüşleride önemli kullanan olarak uzun yolda nasıl iyimidir cbf 150 uzun yolda rahat sorunsuz ama yavaş 100-110 en son bu arada konşuk motoru aradım önümüzdeki hafta gelecekmiş motorlar

Nasıl yanı cbf gibi dik pozisyonda surulebılıyormu açıkcası cc yükselteceğim ikinci ellere güvenemıyorum Honda nın nc 700 ler 20000 tl cıvarı yanı beni asıyor ama cbr nın kullanımı nasıl rahatmı uzun yola gıdermi reyzing tarzı üstüne yatılarak sürülen motorları sevmıyorum cbr de öylemi

yaklaşık 22 derecelik bi eğilme söz konusu, motorla türkiye turu yapan motokurt adlı bi abimiz var...gezi yazısını okuyabilirsin...tipi reyzing ama kendi reyzing değil

arkadaşlar arka tekeri en fazla nekadar geniş bağlıyabiliyoruz bilgisi olan varmı

Buz motorda bana 2 senedir 160lık taktıklarını ve şimdiye kadar şikayet eden olmadığını söylemişlerdi. Ben yine de 140lık taktırdım. Geniş lastik taktırıp da viraj performansının kötüleştiğini yazmıştı biri forumda...

Gidip deneyeceğim konşuk motor da ama sizlerin görüşleride önemli kullanan olarak uzun yolda nasıl iyimidir cbf 150 uzun yolda rahat sorunsuz ama yavaş 100-110 en son bu arada konşuk motoru aradım önümüzdeki hafta gelecekmiş motorlar

cbf150 ile 100km gitmek bile ölüm yol bitmiyor 80-90la 100 yapıncada cbf bağırıyor canını alıyosun makinenin. cbr250yi 100-110 sabitle yol akıp gidiyor hafta sonları can sıkıntısından izmit-bursa yapıp geliyorum ortalama git gel 250-300km gibi sadece bursada yemek yiyip dönüyorum hiç yorgunluk hissetmiyorum:) üzerine yatma olayına gelince eğer 120+km lere çıkacaksanız zaten rüzgardan dolayı üzerine yatıyosun yoksa rüzgar manyağı olursun.

tuc

Fabrika verisi olan 140 km hıza kadar motorun üstüne yatmıyorum problem olmuyor hızlanmasında aşırı rüzgar yoksa ama ondan sonra dahada gitmesi için mecburi üzerine uzanmanız gerekir ki kafayı camın altına koymakla cam hizasında tutmak arasında 2 km gibi bir hız oynuyor galiba.ama yatarak gidince her türlü dahada az yakıyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar