Arkadaşlar gemiden inecek gıcır gıcır 2013 cbr sini beklemeye sabrı kalmamış biri olarak herkesten çok rica ediyorum
altından sükut sahibi gibi biraz lafa ara verip FOTO paylaşın. böhüğööö ))))
paylaşacak resmim kalmadı ki hepsini paylaştım burda![]()

Arkadaşlar gemiden inecek gıcır gıcır 2013 cbr sini beklemeye sabrı kalmamış biri olarak herkesten çok rica ediyorum
altından sükut sahibi gibi biraz lafa ara verip FOTO paylaşın. böhüğööö ))))
10.200 tl anahtar teslim. Konşuk motor.Ben de bekleyenlerdenim. Bayii ile anlaştınız mı? Anlaştıysanız ne kadara maloldu, paylaşırsanız biz de ona göre pazarlığımızı yapalımFoto bekliyoruz
)
aga bende bekliyom motoru ne zaman gelir?bayi size bir tarih verdimi acaba? bi fikrin varmı bana nisan 2. haftasından sonra gelir demişlerdi10.200 tl anahtar teslim. Konşuk motor.
Bende almayı düşünüyorum ama cbf gibi kullanılmıyor üzerine yatmadan kullanılıyor olsa hiç düşünmem alırım
Bende almayı düşünüyorum ama cbf gibi kullanılmıyor üzerine yatmadan kullanılıyor olsa hiç düşünmem alırım
Konşuk'un demesi ay sonu. Honda Türkiyenin demesi Mayısın ilk haftası. Yani ortalama mayıs ortası diyebilirsin.aga bende bekliyom motoru ne zaman gelir?bayi size bir tarih verdimi acaba? bi fikrin varmı bana nisan 2. haftasından sonra gelir demişlerdi
beklemedeyiz hala
Nasıl yanı cbf gibi dik pozisyonda surulebılıyormu açıkcası cc yükselteceğim ikinci ellere güvenemıyorum Honda nın nc 700 ler 20000 tl cıvarı yanı beni asıyor ama cbr nın kullanımı nasıl rahatmı uzun yola gıdermi reyzing tarzı üstüne yatılarak sürülen motorları sevmıyorum cbr de öylemi
arkadaşlar arka tekeri en fazla nekadar geniş bağlıyabiliyoruz bilgisi olan varmı
Gidip deneyeceğim konşuk motor da ama sizlerin görüşleride önemli kullanan olarak uzun yolda nasıl iyimidir cbf 150 uzun yolda rahat sorunsuz ama yavaş 100-110 en son bu arada konşuk motoru aradım önümüzdeki hafta gelecekmiş motorlar