allahını seven bana egzos önersin! (ucuz olsun ama öğrenciyim)
nerdesin bilmiyorum fakat istanbuldaysan hc taktrma polis göz actrmıo bızımkını bırak 600luklere bıle göz actrmıo ha yok ılla taktırıcam dıosan ben arastrmasını yaptm zaten egzozlarn hepsi silp on yanı sadece tup akrep istosan 1500 civarı tiger falan alırım dıosan 450 500 genelde bunları kullanıolar ayrıyetten yaptıranda var daha ucuza olur ama ne kadar dayanır bılınmez ayrıca ogrencıymıssın benım gıbı fazla yakıtıda hesaba kat ole degıstr sonucta tek sılındr makına fazla bı beklentın olmasınallahını seven bana egzos önersin! (ucuz olsun ama öğrenciyim)
Barış hemşeri miyiz yoksa ?
allahını seven bana egzos önersin! (ucuz olsun ama öğrenciyim)
Tiger (On karakter)
memleket konya ama 10defa gıtmemısımdırbabam & annem vs hepsı konyalı :wiinkk:
arkadaşlar cbr 250 2013 model yakın çevremde gördüm alana sordum sipariş veriyorsun 2 günde geliyor dedi bayiden.öyle nisan da falan geldiği yok hepsi oyalamaca.2012 kasalarını tüketmek için. yalan dolan
hadi gezmeye
daha cok foto ıcın:
http://www.facebook.com/media/set/?...2.486211.651973421&type=1&ref=notif¬if_t=like
ısteyen arkadaslık felan teklıf etsn
bu arada debrıyaj-alternator ıcın karbon kapak sıparısı verdım.
gumus renk on-arka hıdrolık kutularını ve sıbop kapaklarını aksam verecegım.
soner'ım yardımcı olursa, ebaydan da mono kapak-led sınyal vs alacagız
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377724_10151346061223422_1923548044_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538227_10151346063488422_2083590418_n.jpg
mrb gogo yubari cok sasırdım bende 2013 almayı bekleyenlerdenim
merhaba
ben aralıkta, ocakta hep aradım sordum, mart şubat sonu dediler şimdi de nisan diyorlar... 9.500 lere düşürüyorlar 2012 modellerini şu an.nedeni basit stokları tüketmek.ve 2013 leri yeni fiyat artışı ile piyasaya sürmek. honda nın resmi sitesinde şu an fiyat 9900 de .neden yeni getirdiği 2013 modeli de bu fiyata satsın ki. honda sanırım kademe kademe fiyat artışı yapıyor. geçen sene de mart sonuna doğru yaptı sanırım.tahminimce nisana doğru 10.250 olur en az.. evet ben almak istiyorum ama bir arkadaş 9650 tl ye almış önceki sayfalarda söylenmiş 601.syf da sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
şöyle 9600 civarı bi fiyat belirtseler veya uygun kredi yada peşin fiyatına taksit gibi bir kampanya yapsalarda yarın çıksak gitsek alsak![]()
aynen bende aralıkta ocakta aradım banada aynı seyleri soylediler 2012 cbr 250r için 9250tl ye anes motordan fiyat aldım sana katılıyorum fakat 2013ü alan arkadasa ulasabılırmısın nereden aldıysa bizde nakit hemen alalım
merhaba
ben aralıkta, ocakta hep aradım sordum, mart şubat sonu dediler şimdi de nisan diyorlar... 9.500 lere düşürüyorlar 2012 modellerini şu an.nedeni basit stokları tüketmek.ve 2013 leri yeni fiyat artışı ile piyasaya sürmek. honda nın resmi sitesinde şu an fiyat 9900 de .neden yeni getirdiği 2013 modeli de bu fiyata satsın ki. honda sanırım kademe kademe fiyat artışı yapıyor. geçen sene de mart sonuna doğru yaptı sanırım.tahminimce nisana doğru 10.250 olur en az.. evet ben almak istiyorum ama bir arkadaş 9650 tl ye almış önceki sayfalarda söylenmiş 601.syf da sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
şöyle 9600 civarı bi fiyat belirtseler veya uygun kredi yada peşin fiyatına taksit gibi bir kampanya yapsalarda yarın çıksak gitsek alsak![]()
Arka teker sanki inik mi biraz?
2 kişi binince havayı ayarlamak gerekebilir :thumleft:
bilmediğim için soruyorum..neden r6 değil?
R6 estetik olarak emsallerinden çok güzel duruyo..özellikle uzunlamasına koyulan yan grenaj resmen çok değişik bi hava veriyo...teknik açıdan cbr tercih edilebilir belki ama birbirlerine çok fark atacaklarını düşünmediğim için r6 ön planda olabilirdi benim için eğer bu tarz devam etseydim...
bende konyaliyimneresinden?
![]()
Barış hayırlı olsun,kazasız belasız..
Orjinal egzostla bile muhteşem bir sesi var.Bence düşündüğün ihtimaller içerisinden en güzelini almışsın..
Ben çok supersport sevmememe rağmen,benim bile aklımı çekiyor RR..
Tekrar herkese kazasız,sorunsuz sürüşler.Herkesin gönlündeki motosiklete sahip olması dileğiyle..
Wolrath
2. foto süper:cat: güle güle kullan.... Fazla aragaz verme, stoppie wheelie yapma![]()
Barış kardeş güle güle kullan çok güzel motor :cat:
bende beyşehirli sayılırımannemler ereglı
babamlar beysehır
ben bıldıgın kasımpasalıyım![]()