Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geliyorum, Anadolu yakasındayım ama FSM'den direkt gişelere gideceğim :p. 5-6 C olacakmış sıkı giyinin :).

hay allah :) ben peki şunu sorsam şimdi boğaz koprüsünden geçip yola hiç bi sapağa girmeden devam edersem gişelere gelir miyim :D harbi bilmiyorum :D
nasıl yapcam :) Pain gelsede alsa beni :D :D :D

Bi aksilik olmazsa yarın Tekirdağ yolculuğuna ben de katılıyorum. Çamlıcada tarafında oturuyorum. Bu arada hala hgs alamadım dönüşte mahmutbey gişelerinden ya da boğaz köprüsünden almayı düşünüyorum köprüdeki pttnin pazar günü açık olup olmadığını kesin olarak bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı ve ben de 5 aylık cbr sahibiyim.
Tanışmak kaynaşmak amaçlı yarın 2 kişi olarak biz de katılmayı planlıyoruz buluşmaya.
Yarın saat 10'da görüşmek üzere :)

Bi aksilik olmazsa yarın Tekirdağ yolculuğuna ben de katılıyorum. Çamlıcada tarafında oturuyorum. Bu arada hala hgs alamadım dönüşte mahmutbey gişelerinden ya da boğaz köprüsünden almayı düşünüyorum köprüdeki pttnin pazar günü açık olup olmadığını kesin olarak bilen var mı?

açık oluyor herzaman sorun yok alırsın

ben akşam geç kaldım AVM den motorumu alamadım sabah saat on olmadı deyip garaja girmeme izin vermeyebilirler :( bu yüzden yarım saat geç kalabilirim bilginize :) geçikirsem Çağdaş'ı arar haber veririm.

tuc

oha 10 kişi felan gidecek oluyordu yoksa hepiniz gittinizde birbirinizden mi haberiniz yok birbirinizin telefon numaralarınızı kaydetmez misiniz siz :D

Abi herkes çok istekliydi, buluşma yerine geç falan kalmışlardır en fazla :sunny: başka bi durum var bence ... :silent:

Ben böyle satış görmedim Can :) kemik kadro Cağdas ve ben Tekirdağ dayız satışcilara selam :)

k6k1v.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar