Cümleten Selamın Aleyküm.
Abilerim, arkadaşlarım
Sizlere 1-2 sorum olucak. CBR250R'lar daha 1.000-2.000 km'de neden hemen 2.ele düşüyorlar? Yani uzun km yapmış olan kimseler yok. Motosiklette bir problem felan mı var acaba? Yada kronik bir sorun?
Bir bu motosikletin en çok tutulan rengi hangisidir acaba? Çift renk diye geçen mavi, beyaz, kırmızı cbr250r 2012 model 1.000-5000 km aralığında olan motosikletlerin fiyat aralığı nedir? Mesela 2012 model 2.000 km'de bir cbr250r'ın fiyatı ne olmalıdır? Motosikleti orjinal, kazasız, yatmasız, servis bakımlı olarak kabul edelim.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sağlıcakla kalmanız dileğiyle... Tekeriniz düz bassın.
aynen katılıyorum ikinci eldeki cbrlerin km'sinin düşük olmasının sebebine.ben ayda 700 km civarı gidiyorum yani, millette geliyor 2000 km de motoru satışa çıkarıyor sonra biz geriliyoruz.Binin iyice 10000-20000 km ondan sonra satın arkadaşım nedir aceleniz sonra bizde de istediğimiz zaman satamama korkusu oluyor.Kardeşim renk konusunda da kendi zevkindir motora önce bak sonra hangisini istiyorsan al herkes kendi malını övmek ister ben siyah aldım siyah seviyorum adam tricolor almıştır tricolor sever yani önemli olan senin istediğin