Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inş.
.
Resim yüklicem kısa zamanda andaç abi, 2006 model motor.

CBF1000 ilk izlenimlerimi paylaşim oldukça seri felaket hızlı kullanımı cbr 250den daha rahat ve kolay yol tutuşu süperrr frenler 10 numara gaza aniden asılınca verdiği tepki çok korkutucu =))Gerçekten ss makinelere gerek yok bunu anladım.Cbf 1000 i herkese öneririm mükemmel zevk veren bir makina.

anlaşılan içine sinmiş :-D güzel günlerde güle güle kullan.

arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutlar, sevdiklerinizle birlikte huzur dolu uzun yıllar dilerim

hjf3h.jpg

:D o da doğru yağmur çamur dinlemiyorum dersen :)

ben yağmur yağarken çıkmıyorum ya zaten daha üni. de okuduğum için keyif için çıkarıyom o yüzden pek yağmur bilmem :D

:D o da doğru yağmur çamur dinlemiyorum dersen :)

ben yağmur yağarken çıkmıyorum ya zaten daha üni. de okuduğum için keyif için çıkarıyom o yüzden pek yağmur bilmem :D

Karda yağsa biniyorum ama soguklar akşam saatlerine kalmıyorum don oluyor :)

Bende üniversite okuyorum inş. bu sene bitiyor :) Yağmurda çekiyorum yağmurlukları gidiyorum hocalar olm sen bu havada da mı motorla geldin diye bana uzaylıymışım gibi davranıyorlar :)
Hatta bitanesi lan bu havada motorla okula geliyon helal olsun sana sınavda +10 puan dedi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gopro ve bağlantı aparatları geldi :). Mad run'dan kısa bir video'yu ekledim, upload hızı çok yavaş kalıyormuş, onu da görmüş oldum :). Herşeyi güzel ayarladım ama camı silmeyi unutmuşum, acemilik işte :pr:.

Karda yağsa biniyorum ama soguklar akşam saatlerine kalmıyorum don oluyor :)

Bende üniversite okuyorum inş. bu sene bitiyor :) Yağmurda çekiyorum yağmurlukları gidiyorum hocalar olm sen bu havada da mı motorla geldin diye bana uzaylıymışım gibi davranıyorlar :)
Hatta bitanesi lan bu havada motorla okula geliyon helal olsun sana sınavda +10 puan dedi :)

hahah çok iyimiş :D bana hocaların +10 vericeğini bilsem motoru zevkle sınıfa sokarım :D :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

Gopro ve bağlantı aparatları geldi :). Mad run'dan kısa bir video'yu ekledim, upload hızı çok yavaş kalıyormuş, onu da görmüş oldum :). Herşeyi güzel ayarladım ama camı silmeyi unutmuşum, acemilik işte :pr:.

http://www.youtube.com/watch?v=anePSfrtqKY

20. saniyelerdeki slalomlar bi harika dostum :D

hayırlı olsun cagdas.hos olmus cıdden :) ben de 3 alacagım ama 600e gectıkten sonra :)

*gece cekımı de cok guzel olacaktır :cat:

Maalesef yok kardeş. Sağda solda iyi veya iyi niyetli usta tamircilere bakmak lazım. Fırçalamadan olmuyor bazen. Adama iyi davranıyorsun seni ısırmaya kalkıyor. Kötü davranıyor işini dandik yapıyor. Kabiliyetin varsa kendin pişir kendin ye yapacaksın. Ben mecburiyetten gittim. rodaj ve garanti için. Yapılacak tek şey yağına suyuna dikkat et. Kendini tamir konusunda geliştir. Piyasadakiler anasının karnında öğrenmedi bu işleri. Senin benim motorumda deneme yanılma yöntemiyle öğrendiler. Allah yardımcın olsun. Soracağın bir şey olursa Çankayadayım 4835853-euro tercüme.. beklerim.

Motoru kapalıya kaldırmıştım, ne kar var ne bişey şu an ciddi ciddi çıkarmayı düşünüyorum, sabah haşin Isuzu sürücüsü sanırım 1 ay civarı sürecek bir onarımla düzelecek hasar açmış bulunmakta. Bekle beni Cebbar kiyüzelli ar, her an 1.5 litre benzinle gelebilirim :)

DSC03766_zps84d718ec.jpg

haftalardır yine kullanamadım , finaller bitsin eve gider gitmez uzun yola çıkıcam :)
bi de o uzun yollar sonrası akşam hasta bi şekilde yatınca kendimi gazi gibi hissediyorum , haz alıyorum :D

forza46 izmirin neresindensin hangi okul bende izmirdenim 9 eylülde okuyorum cbr 250 almayı planlıyorum 2-3 aya nasipse beraber gezeriz uyarsa sanada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar