Selamlar bu video da neden Motorun durduğuna bakarmısınız?
http://www.youtube.com/watch?v=eBUDrb_-YO0&feature=player_detailpage
Selamlar bu video da neden Motorun durduğuna bakarmısınız?
http://www.youtube.com/watch?v=eBUDrb_-YO0&feature=player_detailpage
bugun 3.brandam da gıttı
dıyordum kı zor yakaladım. arka tutamakların tekıne takılmıs parasut gıbı. 5kg tas ve ıplerı koparmıs ama ne hıkmetse motoru yatıramamıs ruzgarımızhaha
hey allahm ya
yarın motor branda kusaklarından alıcam.ya ben kazanıcam ya foca ruzgarı...hayırlısı hhehe![]()
bugun 3.brandam da gıttı
dıyordum kı zor yakaladım. arka tutamakların tekıne takılmıs parasut gıbı. 5kg tas ve ıplerı koparmıs ama ne hıkmetse motoru yatıramamıs ruzgarımızhaha
hey allahm ya
yarın motor branda kusaklarından alıcam.ya ben kazanıcam ya foca ruzgarı...hayırlısı hhehe![]()
bugun 3.brandam da gıttı
hey allahm ya
bugun 3.brandam da gıttı dıyordum kı zor yakaladım. arka tutamakların tekıne takılmıs parasut gıbı. 5kg tas ve ıplerı koparmıs ruzgarımızhaha hey allahm ya
Aynı yöntemi uyguluyorum branda yırtılıyor ama genede kurtulmuyor. Bide motor 2 kere sağa devrilmemiş olsaydı iyiydi :mrgreen:Brandanın yere değen ucunu ben yan ayaklığın altına kaktırıveriyorum, motorun ayaklığı brandaya basıyor yani, motor devrilmedikçe uçması imkansız![]()
Aynı yöntemi uyguluyorum branda yırtılıyor ama genede kurtulmuyor. Bide motor 2 kere sağa devrilmemiş olsaydı iyiydi :mrgreen:
Motorumla ilk kışı geçireceğim, bu söylemleriniz beni ikinci el temiz, kullanıcısına kupon pranga arayışına itti
Neyse ki kapalı garaj mevcut, ama hala biniyorum motora, bi türlü kaldıramadım![]()
havaya baksana bu havada kaldırılır mı? uygun pantolon eldiven mont olduğu sürece rahat binilir...
Brandanın yere değen ucunu ben yan ayaklığın altına kaktırıveriyorum, motorun ayaklığı brandaya basıyor yani, motor devrilmedikçe uçması imkansız![]()
guzel fıkır de yırtılır kesın zıra dedıgım gıbı zor kaldırıp ustune koydugum tası bıle kaldırdı ruzgar![]()
Bin arabaya aç kaloriferi çal müziğini yak sigaranı be oğlum diyorum, ama yok ya, yine de bu lanet beni bir kadın gibi baştan çıkarıyor, hani sevgiliye kaçmak için bin türlü yalan söylenir, en hayati sınavlara girilmez, alabildiğine saçmalar ya insan, onun gibi bişey.