benimde cbr250r dördüncü motorum, kullandığım motorlar içinde en kalitelisi bu bi süre daha devam etmeyi düşünüyorumilk motorum olmadığı için çabuk sıkıldım yalan yok...
büyük motor almaktan son anda vazgeçip bunu aldım, yanlış karar vermişim demek ki...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
Evet topuzlar sabit değil dönüyor, 6.000 deviri geçmeyipte 20 krş yakan ve bunu dile getiren bir sen çıktın forumdan. Eğer ölçümü doğru yaptıysan servise gitmende fayda var çünkü bizim motorların yakıtı bu kadar yüksek değil.meraba arkadaşlar bende de cbr 250. 6 bin deviri geçmeme rağmen 20 kuruş yakıyor anormal bı durum varmı acaba normalmı.birde rizoma elcik ve topuz taktım topuzlar sabıt durmuyor el ile donuyor.cbr 250 lerde bole doner sabıt durmaz dıyorlar dogrumudur acaba cevaplarsanız cok sevınırım teşekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
ewet bunun nedeni nedir acaba.yada normalde yedek depoya duşmeden nekadar benzin alması lazım ve kaç km yapmam lazımdır acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
ewet bunun nedeni nedir acaba.yada normalde yedek depoya duşmeden nekadar benzin alması lazım ve kaç km yapmam lazımdır acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
Yardımcı olursan çok sevınırım topuz ve yakıt durumu ile ilgili