Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

denk gelırse gosterırız,zaten BERABER :):):)

Tamam Barışım, gösteririz tabiki :). Bugün Şahin usta'ya bıraktım motorumu. Bazı isteklerim vardı, onları yaptıracağım. Sana da çok çok selamı var :). Dedim Barışı da alır, bir gün bizim yazlığa kaçarız dedim. Şimdiden gözleri parladı :p. Süper olur dedi. Bir ayar çeker yaparız.

Bu arada konusu açılmışken haftsonu yazlıktaydık Barışım bildiğin üzere. Sen de gelebilseydin süper olacaktı valla :). Neyse, önümüz de ki maçlara bakacağız artık :).

http://www.motosiklet.net/forum/etk...05-2-4-kasim-haftasonu-akbuk-kacamagimiz.html

Tamam Barışım, gösteririz tabiki :). Bugün Şahin usta'ya bıraktım motorumu. Bazı isteklerim vardı, onları yaptıracağım. Sana da çok çok selamı var :). Dedim Barışı da alır, bir gün bizim yazlığa kaçarız dedim. Şimdiden gözleri parladı :p. Süper olur dedi. Bir ayar çeker yaparız.

Bu arada konusu açılmışken haftsonu yazlıktaydık Barışım bildiğin üzere. Sen de gelebilseydin süper olacaktı valla :). Neyse, önümüz de ki maçlara bakacağız artık :).

http://www.motosiklet.net/forum/etk...05-2-4-kasim-haftasonu-akbuk-kacamagimiz.html

Soner bey gezi bölümüne de yazdım ama buraya da yazmak istiyorum. Gezi gerçekten çok güzel olmuş.

Benimde bayramda aynı şey başıma geldi,
840 km civarıydı sanırım. Servis vs kapalı, 10-40 sentetik yağ buldum 250ml üstüne ekledim.
tam 1020km de servise götürdüm. İlk bakım 60 tl tuttu.
Bitti bitmedi diye endişe etmektense servise götürmekte fayda var.

Teşekkür ederim cevap için; neyseki tam soğuduğunda ve motor dik tutulduğunda seviyeler arası yağ var ama bi kere kurt düştü biran önce servis şart :)) o yüzden cumartesiye randevu aldım götüreceğim sabah erken.

Motor çok güzel görünüyor ama amerikadan niye komple motor getirtmiş onu anlamadım...bir de kullanıcısının profilini pek tutmadım...

yemıstır.7senelık motor sasırmadım :)
ama suzukıde pek gormedım ılanlarda.
honda cbr 1000rr ların yarısı degısmıstır mesela.yag yakma muhabbetınden.

kullanıcı ızmır-ıtfaıyedenmıs.alım*satımdan para kazanıyorum bu yuzden 12 ıstıyorum dedı acık acık :)

tam arkadan foto olsa ne oldugu cıkar ortaya bu acıdan cekılenlerle tam fıkır sahıbı olmak zor bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lastiğin markası ve modeli ne acaba? Lastik deseninden aradım ama bulamadım :p.

Arkadaşlar geçen haftalarda şöyle bir etkinlik düzenlemiştik.

ea7da892-ada0-4813-bb01-bbbf1418a67d.jpg

http://www.motojektif.com/trip/motojektif/46/Siradisi-bir-aksam-etkinligi

Aynısını Bu Cuma akşamı yine yapmayı düşünüyoruz bu sefer buluşma saati 19:45 gibi planlıyoruz.

Ne dersiniz katılır mısınız?

bugun 3.brandamı aldım :p bu sefer gemıde kayıs yaptıracagım etrafına sarmak ıcın.

wurth'un balata-zıncır spreyını aldım.10lıraymıs anasını satım ben de ucuz dıye castrol alıyordum :p 2 katı para verıomusuz bılmeden.

ha bı de motulun wash-wax gıbı bı olayını gordum. grenaj kask cam vs de kullanmak ıcın. kullanan var mı aranızda?

*egzozu 550 lıraya anlastık gıbı bı arkadasla.daha yuksek bı teklıf gelmezse verecegım tokatlı kardesımıze.kargosu ne kadar tutar bılgınız var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar