örnek olalım millete sosyal mesaj vermeyelim diyoruz olayı getirdiğin noktaya bak karrşim
Şehir içi yolda tünele 100 km/h hızla yaklaştığınızı okuyunca gerisini tahmin etmek zor olmadı. Yola suç bulmayın, o yolları 50 km/h ile gideceğimizi varsayarak inşa ediyorlar. (Ben arabamla bile şehirlerarası yolda 100 ile ancak gidiyorum ?)
tek gitmenin de avantajları var..çeker bir dere kenarında kafa dinlersin..istediğin yerde durup istediğin kadar zaman harcarsın..kimse sana hadi yeter dönelim demez..arada tek de gitmek lazım![]()
anes motor Cumartesi pazar açıkmı Kadıköy şubesi
Ebay'den almayı düşünürseniz, Barış'a aldığımız sinyalli aynalar da gayet güzel görünüyordu. Görüş açısı hakkında bir yorum yapamacağım maalesef. Kendisi cevaplar.
http://www.ebay.com/itm/28083521729...em=&sspagename=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123&vxp=mtr
Linkini belirttiğim ürünü, aynı kişiden aldım. Sağlam bir şekilde paketleyip geliyor ürün size.
ben bizim aynalardan görsel olarak utanıyorum desem yeridir , değiştirmek istiyorum. önerisi olan var mı ? nerden bakılır alınır hangisi yakışır ?