- Motosikleti
- Honda Crf250L
radyatorun amacı sogutma yapmak.pekı o kadar az hava kanalı yeterlı olacak mı? hayır![]()
radyatore kadar cıkmayanı işe yarardı ama..yağmurda çok çamur oluyor motorun içi..
radyatorun amacı sogutma yapmak.pekı o kadar az hava kanalı yeterlı olacak mı? hayır![]()
Sonbahar sonu ve kış aylarında sıfır ve ikinci el fiyatları ucuz kalır, havalar ısınıp "motosiklet sezonu" başlayınca yine fiyata zam yaparlar, o yüzden aynı fiyata satarsın demişler.Hangi modelini ?? Nisan ayında alıcam Motorsikleti... :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
Lütfen ilgili üyeler yazabilir mii :/
Motoru bugün teslim aldım. Yaptığım kaza sonrası sinyale para vermemek için gömme sinyal almıştım ebayden. Hotbodies'inkiler, ama hiç beklediğim gibi yapamadılar :farao:. Baya içeride duruyor ve önden çok az gözüküyor. Gerçi şimdi elimdeki aletlerle çıkan hasarlı sinyalleri düzelttim, bana bunlar düzelmez demişlerdicumartesıye 2 kala cok heyecanlıyım
ustayla konustuk bugun.fena oldu dıyor kuyruk felan.kare kucuk plaka felan da yapmıs.lutfının dedıgı metal dalgaları nasıl hallettı bılmıuyorum ama yaptım dedıumarım cakma cukma olmamıstır
![]()
Yaptığım kaza sonrası sinyale para vermemek için gömme sinyal almıştım ebayden. Hotbodies'inkiler, ama hiç beklediğim gibi yapamadılar :farao:. Baya içeride duruyor ve önden çok az gözüküyor. Gerçi şimdi elimdeki aletlerle çıkan hasarlı sinyalleri düzelttim, bana bunlar düzelmez demişlerdi. Geri taktıracağım yarın.
radyatore kadar cıkmayanı işe yarardı ama..yağmurda çok çamur oluyor motorun içi..
[/COLOR]Bir de söylemeyi unuttum, daha hızlı yanıp sönmeye başlıyor sadece ön sinyal bunları değiştirince.
Bu arada dikkatimi çeken bir şey var arkadaşlar;
Piyasaya yeni çıkmasına rağmen çok fazla 2. el satışı var, sizce nedendir?Geçici bir heves mi, teknik sıkıntılar mı?
Bütün çıkan parçaları taktım dedi ama doğrudur, yapamamış olma ihtimali daha yüksekbu yuzden araya parca alacagını soyledı verır vermez.role mıdır ne halttırvoltaj farkından dolayı oluyor dedıgın sey.bunu cozuyorlar
![]()
Bu arada dikkatimi çeken bir şey var arkadaşlar;
Piyasaya yeni çıkmasına rağmen çok fazla 2. el satışı var, sizce nedendir?Geçici bir heves mi, teknik sıkıntılar mı?
100 km'de 4.66 lt, baya yüksek çıkmış. Sürekli üst devir kullansam bile en yüksek 4 - 4.1 lt / 100 km yaktım ben, en düşük 2.68 lt / 100 km.tarih : 20-09-2012
motorsiklet : honda cbr 250R
model : 2012
km : 2463
alınan benzin : 38,17 TL
alınan miktar : 8.540 LT
benzin fiyatı : 4,47 TL (shell)
gidilen mesafe : 183 km
ortalama yakıt tüketimi : 0,2086 krş
tarih : 20-09-2012
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:56 ----------
motorlarda sıkıntı yok.rahat ol. mesela seneye bende satacam yada takas edecem.çünkü 600f alabilmek için.
4.66lt gerçekten yüksek.Nerdeyse benim araba kadar!!Hani bu aletler az yakıyordu?100 km'de 4.66 lt, baya yüksek çıkmış. Sürekli üst devir kullansam bile en yüksek 4 - 4.1 lt / 100 km yaktım ben, en düşük 2.68 lt / 100 km.
bende bugün 2-3 hafta önce aldığım cbr'mi ehliyet almayı, beklemeye dayanamayıp gidip aldım.hem ehliyetsiz hemde pek tecrübem olmadığı için pikap'ın arkaya yükledik getirdik.sokakta git gel dur kalk dön hareketleri yaparak alışmaya çalışıyorum ehliyeti alıncada hemen bocalamayayım diye güzelmiş valla çok beğendim forumdaki herkes güzel derdi bu kadarını beklemiyordum açıkçası.Ama sadece sokakta dönüp durduğum için midir bilmem hızımda azdı zaten avuç içlerim ağrı yapmaya başladı hafif hafif ama heves ya ağrı sızı vız geliyor hala devamm
(bazı abilerde sorun olmuştu fan çalışmıyor mu bir kontrol ettir arızalı mıdır felan demişlerdi bugün yavaş sürdüğüm için fanıda açtı ama sorun çıkmadı ondanda ayrıca bir mutluyum)
tarih : 20-09-2012