bu nedir arkadas yasanssızlıklar ust uste. gecmıs olsun sana da ruzgar
![]()
Selam Arkadaşlar, Bayram öncesi C.tesi yola çıktım ve Ç.kale Kabatepeye 80 km kala 120 km civarlarındayken motor öne doğru birden yığılma yaptı korna ve el sallamayla arkamdan gelen arabayı uyardım ve güvenli bir şekilde motoru sağa çektim ilk aklıma gelen lastik patlaması oldu ama iki lastikte sağlamdı. Sonra arkamdan gelen Zenon forumdan Sabit ,Celal ve Ahmet geldiler ve motorun vuruntulu çalıştığını farkettik 500-600 mt ilerimizde Aytemiz benzin istasyonu vardı oraya çektik ve yağın eksik olduğunu tespit ettik ve yağ tıpasını açınca içerisinde 400 ml gram yağ çıktı20/50 yağ alıp 1,5 lt doldurduk. Motoru şuan Honda Anes İstoça bırakmış bulunmaktayım en geç haftaya Çarşamba bilgi verecekler. İlk tespit motorun kilitlediği yönünde
Çağdaşa ve diğer Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Gelişmeleri aktarırım. Gezi ve kamp çok zevkliydi herşeye rağmen Gruptaki arkadaşlara çok teşekkür ederim
![]()
Motorun toplam kilometresi ve yağ değişiminden sonraki gidilen kilometresi nedir? Geçmiş olsun otobanda daha tehlikeli bir durum olmamış Allahtan...
2'dir görüyorum bağdatcaddesindeki starbucks'ın önünde siyah cbr250r plaka da 34 FF .... bilen ya da tanıyan ?![]()
ff tandıdığımız var ama tricolor![]()
abi cok gecmis olsun cok uzuldum, sormak istedigin sey; hararet cizgilerinde herhangi bir degisme oldumu? cunku mantik olarak yag yoksa surtunme articak dolayisiyla sicaklik articak..? bu sebeple devamli gozum hararette psikolojim bozuldu
Bu yag eksilten 2. cbr oldu, ilkini hatirliyorum bu forumada yazmisti youtube sayfasinda falanda konusu konusulmustu bilen bilir, o arkadasin rodaj diye biseyden haberi olmamasina sebep ve 1000 bakimindan sonra 6700e kadar motora benzin koymaktan baska biseyi ile ilgilenmemesinden sebep ve tabiki hep full gaz hep sikistirma.. bu sebeple olmustu.
Ama simdi seni biliyoruz taniyoruz abi bu tarz bi bilgi eksikliginde yok anlayamadim insallah buyuk bir problem cikmaz..
Tekrar bilgilendirirsen seviniriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
@kakare
Asagi yukari her aksam oralardayim buyuk iht. bahsettigin benim dostum![]()
Eyvallah Anıl, hayır hararette hiç bir problem yok ısınınca standart üç çizgi sağa çektiiğimde ilk işim hararete bakmak oldu.abi cok gecmis olsun cok uzuldum, sormak istedigin sey; hararet cizgilerinde herhangi bir degisme oldumu? cunku mantik olarak yag yoksa surtunme articak dolayisiyla sicaklik articak..? bu sebeple devamli gozum hararette psikolojim bozuldu
Bu yag eksilten 2. cbr oldu, ilkini hatirliyorum bu forumada yazmisti youtube sayfasinda falanda konusu konusulmustu bilen bilir, o arkadasin rodaj diye biseyden haberi olmamasina sebep ve 1000 bakimindan sonra 6700e kadar motora benzin koymaktan baska biseyi ile ilgilenmemesinden sebep ve tabiki hep full gaz hep sikistirma.. bu sebeple olmustu.
Ama simdi seni biliyoruz taniyoruz abi bu tarz bi bilgi eksikliginde yok anlayamadim insallah buyuk bir problem cikmaz..
Tekrar bilgilendirirsen seviniriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
@kakare
Asagi yukari her aksam oralardayim buyuk iht. bahsettigin benim dostum![]()
hayır asıl sorun bu motorda kronik bir sorun olabilir motor 4.000 km de 1 lt yağ eksiltmiş ki bu durumun izahı çok zor anormal bir durum.e oldu olacak sedatada haber ver 2 makara yapariz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
ozaman bundan su sonucu cikarmalimiyiz? kimseden 4. cizginin yandigini duymadim ozaman hararet gostergesine cok guvenmemekmi gerek?
eyvallah, yok koku hissetmedim bu güne kadar.Andaç abi çok geçmiş olsun bugün otoparkta yağına baktım bende korkudan =))Sende koku oluyormuydu peki giderken yada park ederken yağ kokusu gibi ?