3.6 yaktım gene. yanlıs hatırlamıyorsam son 5 depodur 3.6 yakıyorum![]()
vites değiştirirken 6. vitese kadar hangi devirlerde kaçıncı vitese geçireceğim hepsini yazarsanız iyi olur şimdiden teşekkürler.
rodajı bitti 1400 km de flan
Abs muhabbetleri böyle gider seneye gelir mı oda bilinmez gelirse yüksek liste fiyatları çekileceği kesin ama her çubuk kaç litre gösteriyor bilen varmı birde son dişe geldigi zaman yokuş yukarı çıkarken stop ediyor benim basıma geldi dikkat edin
Internette ikinci el ilanlarina bakiyorum 3000 km yapmis motorlara 0 gibi diyip 9500 tl istiyorlar 9900 motorun 0 kilometre olani ben mi anlamiyorum bu islerden acaba ??? Bana kalitsa 1 km bile olsa o motor 9500 tl etmez 500 daha verilip sifiri alinir. Siz ne dusunuyorsunuz acaba ?
Internette ikinci el ilanlarina bakiyorum 3000 km yapmis motorlara 0 gibi diyip 9500 tl istiyorlar 9900 motorun 0 kilometre olani ben mi anlamiyorum bu islerden acaba ??? Bana kalitsa 1 km bile olsa o motor 9500 tl etmez 500 daha verilip sifiri alinir. Siz ne dusunuyorsunuz acaba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Yanlis anlasilmasin motor kotu demiyorum sadece sanirim satmak isteyen arkadaslar fiyatlari biraz gercek disi belirlemis. Tabi arz talep meselesi
bende şimdi ilan açsam 9500 den açarım 9300'e kadar veririm, nedeni ise sezon geçmeden alıp binmek isteyen insan çok, ben 1 ay motor bekledim , şimdi sıra var mı bilmiyorum ama mayıs başında verdiğim sipariş haziran başında geldi, 1 ay beklemek istemeyen tık diye alır aynı gün biner motoruna, sıfırı 10000 ise 3000km de ki bi motorun ederi 9000-9300 arasıdır bence...