Off İstanbul çile resmen. Başıma az önce gelen iki olayı paylaşayım.
Üsküdar'dan Beylerbeyi'ne giderken yolda arabanın teki 2-3 kere sıkıştırdı, korna selektör falan yapıyorum, bana mısın demiyor, bir noktada takıldı bu, köprüye doğru sola dönecekti, ben sağdan devam ediyorum. Yanından geçerken elimle ne yapıyorsun gibisinden hareket yaptım, sen misin yapan. Peşime takıldı, dönmekten vazgeçip. Yanıma geldi, baktım zibidi tipler doluşmuş, hareket falan yapıyorlar. Hay dedim el hareketi yapmasaydım keşke, öyle yan yana gittik kısa bir süre, hemen ilerde yol ikiye ayrılır, Beylerbeyi'ni bilenler bilir, bir üstte yol var, bir altta. Araçların arasından sıyrılıp üstten gittim, baktım bu altta kalmış trafik tıkalı. Vedalaşma maksadıyla son bir el hareketi çektim :mrgreen:, aralardan sıyrılıp kaçtım resmen.
İlk defa böyle magandasına denk geldim, ucuz atlattım falan diyordum ki Çengelköy'e dönüşte karşı şerit durmuş, ben ilerliyorum kendi şeridimde, taksinin teki bir anda atladı önüme, freni sıktım, vuruyorum ya da aşırı frenden düşüyorum derken kıl payı vurmadım, birkaç santim kalmıştır arada. Yan yolda site girişi orda yolcu indirecekmiş. Ne sinyal veriyor, ne de yol boş mu diye bakmıyor, atıldı yani. Motoru durdurup indim, üzerine yürüdüm bunun, yandaki yolcu çıktı pardon falan diyor. Çarpıyordum lan az kalsın diyorum. Biraz da önceki olayın etkisiyle fazla küfür ettim galiba

ale:. Taksici yaşlı bir tipti, o yüzden fazla uzatmayıp motora binerken bir baktım yandan silah çıkardı bu. Vurayım mı lan, mermi manyağı edeyim mi falan diyor. Kurallara uy dedim sadece. Bu 1-2 birşey daha söyledi, gitti. Yanımda biber gazım yoktu ama olsa saniyesinde sıkardım, neyse olmaması daha iyi belki, bunlara hiç bulaşmamak lazım.
15 dk içinde iki tane magandaya çattım arkadaş, nasıl bir şansım varsa

r:. Sabah spor olsun diye sürüşe çıkmıştım oysa ki, tam eve dönerken denk geldim.