kesin avrupadadır. sonuçta bir ekip çalışması.
türkiyede olsa kesin çekememzlikten yere yapıştırırlardı.
Bahçelievler Fatih Kılıçlı karbon kapaklı model havale ile 450 sahibinden üzerinden alırsan 475 tl Tayfun abi![]()
Düzce dadaş motor'da da var,sahibinden de aratabilirsin.
İstanbul'da tercihen anadolu yakasında tiger taktırılabilecek yer adres ve telefon bilgisi var mıdır acaba?
virajlara gazı kapatarak girme.Gazı kapattıgın zaman motor kendini dikleştirmeye çalışır ve virajın dışına atmaya başlar.Sende onu yatırmak için ayrı bir güç daha harcarsın.
Yapacağın motorun gaz tepkisinin iyi oldugu o viraja uygun vitese getirip gazı yavaş yavaş açarak ve virajın çıkışını gordugunde biraz daha açarak çıkarsın.
Bazı yerlerde virajda gazı sabit tutun derler ama virajda gazı sabit tutarsan motorun gene yavaşlar lastiğin yanakları yere basmayala başladığı zaman hızında düşmeye başlar bu yüzden gazı hafif hafif açarak atıyorum 70 ile girdiysen motorunu virajın apeksine kadar o hızdan tutup çıkışı gordun hızlanmaya başlamalısın.
Ve en önemlisi virajın içine bak dışa gözün kaymasın.
Böyle anlatmasıda anlamasında zor ama pratik ve netteki viraj ile ilgili yazıları okuyarak kendini geliştir.Benden az bilgimle bu kadar![]()
Bende akşamüstü geçtim benim tiger olmasın o![]()
Az önce konşuk motordan 0km tri color cbr 250mi siparis ettim plaka islemleri basladi insallah önümüzdeki hafta istanbula gelicem motoru almaya rodajda iyi olcak alanya-istanbul ortalama 900km
Tayfun abi,fatih kılıçlıdan alın zaten kendiniz takarsınız.Biz full boru dahil 125 e kendimiz taktık düşün sizinki sadece tüp.Kaynaklık filan bi işi yok zaten
Nasil alicaz.Telefo veya adres bulamadim
paran varsa lastik değiştirmen faydana olur ama yaz aylarında orjinal lastik bir sıkıntı yaratmıyor ben yağmurlu havalarda da kullandım orjinal lastiklerden memnunum. 95 oktan tavsiye edilen ve forumdan yüksek kimya mühendisi bir arkadaş 97 oktan özel yapım motorlar için fazla para vermeyin performans artışı olmaz dedi. ama bu forumda Çağdaş 97 kullanıyor memnun. ben motoru sıfır aldım ve ekstra hiç birşey yapmadım ve almadım çok memnunumarkadaşlar mrb. kısmetse bende kısa süre sonra cbr 250 almayı düşünüyorum. forumu takip etmeye çalışıyorum genel olarak.bende motor kullanmaya yeni başlayanlardanım kısmetse cbr 250 ile başlayıp devam etmeyi düşünüyorum. forumdaki mesajlara göz atınca genel olarak lastik sıkıntısı ( "Michelin Lastik Pilot Activ" ile sorun kalmıomuş heralde) bide yakıt sıkıntısı 95 oktan diomuş servis heralde. bunun haricinde bana önerebileceğiniz her türlü konu olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler, kazasız belasız...
paran varsa lastik değiştirmen faydana olur ama yaz aylarında orjinal lastik bir sıkıntı yaratmıyor ben yağmurlu havalarda da kullandım orjinal lastiklerden memnunum. 95 oktan tavsiye edilen ve forumdan yüksek kimya mühendisi bir arkadaş 97 oktan özel yapım motorlar için fazla para vermeyin performans artışı olmaz dedi. ama bu forumda Çağdaş 97 kullanıyor memnun. ben motoru sıfır aldım ve ekstra hiç birşey yapmadım ve almadım çok memnunumsana da tavsiyem bu hayırlı olsun
bende michelin pilot activ lastik var ama ne hikmetse güvenemiyorum lastiklere. virajda yatınca bırakcak gibi hissediyorum. şimdiye kadar sorun yaşamadım ama ön yargım var sanırım. benzin konusuna gelince uzun süre 95 kullanıp sonra 97 alınca yüksek devirde titreşimin azaldığı fark ediliyor denemenizi tavsiye ederim.
yok o zaman ben değildimsercan plakaligin küçükse sen olabilirsin. ama ben akrapovic gördüm gibi.
Görüşelim Cumartesi öğlen müsaitim ama motora binemem heralde dişçiden çıkıcan çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
Sorun düz viraja girerken değil, yokuş yukarıda problem yok. Yokuş aşağı viraj mesele. Gazla hız ayarlıyamıyorsun. Arka fren yatırırken tehlikeli ön fren hiç olmaz bende düşük viteste motoru bağarttırıyorum inerken. Sorun yokuş aşağı. Tabi 1000km motor sürmüş bir adam soruyor bu soruyu.
Senin bahsettiğin yöntemi biliyorum uyguluyorumda hızlı virajlarda. Kontra olmadanda dönmüyorum zaten ama düşük hızlarda sorunum var eğitim almam lazım. Keith Code Twist of Wristi kaç kere izledim bilmiyorum. İzleyip şile yoluna çıktım zaten.