Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

150 TL Ruhsat 20lira felan kagıtlara gidiyor ek-1 felan. 10 lira plaka bastırması ve sigorta oda yaşadığın ile göre değişir aöa istanbul'da isen 110-150 arası şu aralar.

İşlem bir sorun çıkmassa yarım gün sürer.2gün sonrada ruhsatını teslim ederler.

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:40 ----------

bunlar insansa biz neyiz :D

2.28 den sonrasına dikkat :D

http://youtu.be/qFiOITXtRVM

Bunları boşverde

http://www.youtube.com/watch?v=3Lpn0Z2lquw&feature=share

Toprak insan mı :) Altındaki motor r6 Yunus Erçelik öndekide s1000rr ile ve arkada 2 tane daha var :) Gerisini siz düşünün :)

beyler bizim motorlarda 4lü flaşör var mı ? yani otobanda bazen kenara çekiyorum telefonla görüşmek icap ediyor, 4'lü flaşör yok diye biliyorum varsa da çok cahilim kabul ediyorum :D

Benim sürüş tekniği ile ilgili bir sorum olacak.
Yokuş yukarı yada düzde 90 ile viraj almakta sıkıntım yok ama yokuş aşağı olduğumu salacam diye arkayı kokuyorum bide benim kontorlüm olmadan hızlanıyor oda ayrı tırstırıyor.
Genelde vites küçültüyorum 5000- 6000 devir aralığına getiriyorum gazı kesiyorum öyle dönüyorum ama baya yavaşlıyorum trafikte sorun oluyor.
Nasıl bir teknik uygulamalayım yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum.Debriyajı sıkıp vitess attırırken tam geçmiyor biraz uğraştırıyor.Sanki kavramada sorun var gibi telimi gevşedi ya da ? Çözümünü bilenler varmı ?

Benim sürüş tekniği ile ilgili bir sorum olacak.
Yokuş yukarı yada düzde 90 ile viraj almakta sıkıntım yok ama yokuş aşağı olduğumu salacam diye arkayı kokuyorum bide benim kontorlüm olmadan hızlanıyor oda ayrı tırstırıyor.
Genelde vites küçültüyorum 5000- 6000 devir aralığına getiriyorum gazı kesiyorum öyle dönüyorum ama baya yavaşlıyorum trafikte sorun oluyor.
Nasıl bir teknik uygulamalayım yardımcı olursanız sevinirim.
virajlara gazı kapatarak girme.Gazı kapattıgın zaman motor kendini dikleştirmeye çalışır ve virajın dışına atmaya başlar.Sende onu yatırmak için ayrı bir güç daha harcarsın.
Yapacağın motorun gaz tepkisinin iyi oldugu o viraja uygun vitese getirip gazı yavaş yavaş açarak ve virajın çıkışını gordugunde biraz daha açarak çıkarsın.
Bazı yerlerde virajda gazı sabit tutun derler ama virajda gazı sabit tutarsan motorun gene yavaşlar lastiğin yanakları yere basmayala başladığı zaman hızında düşmeye başlar bu yüzden gazı hafif hafif açarak atıyorum 70 ile girdiysen motorunu virajın apeksine kadar o hızdan tutup çıkışı gordun hızlanmaya başlamalısın.
Ve en önemlisi virajın içine bak dışa gözün kaymasın.
Böyle anlatmasıda anlamasında zor ama pratik ve netteki viraj ile ilgili yazıları okuyarak kendini geliştir.Benden az bilgimle bu kadar :)

Sercan Bağdat caddesinde gördüm akrapovic liyi.

Bende akşamüstü geçtim benim tiger olmasın o :D

Viraja girerken az limon sikma kivaminda saniyelik bi on freni sıkın bakis virajin icinde bakilabilecek en uzak noktada olsun bide kontra yapin bitti gitti zamanla reflex haline geliyo zaten yada en guzeli bi egitim almak sagolsun serhat kilavuzun katkisi cok buyuk olmustu bana daha once kamikaze gibi gidiyomusum haberim yok

aynaları nasıl ayarlarsam ayarlıyım arkamdan gelen aracı göremiyorm sağa sola çekilmem gerekiyor sorun bende mi aynalarda mı?

aynaları nasıl ayarlarsam ayarlıyım arkamdan gelen aracı göremiyorm sağa sola çekilmem gerekiyor sorun bende mi aynalarda mı?

Eğer aynaları saplarından itip ne kadar fazla açabilirseniz o kadar iyi oluyor. Yolu göstermesi için aynanın kafasından oynayın demir sapını kendinize doğru çekmeyin. Bana göre en iyi bu şekilde gösteriyor.

cbr 250 nin türkiye modelleride ABS yokmuş öğrendiğim kadarıyla.
2010-2011-2012 modelleri arasında özellik farkıda yokmuş.
sadece model farkı varmış.
yanlış mı öğrendim. bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

cbr 250 nin türkiye modelleride ABS yokmuş öğrendiğim kadarıyla.
2010-2011-2012 modelleri arasında özellik farkıda yokmuş.
sadece model farkı varmış.
yanlış mı öğrendim. bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

abs li model türkiyeye gelmedi
2010 model bildiğim kadarıyla yok 2011 olarak geldi
gelen motorların hepsi aynı henüz bir değişiklik yapılmadı

beyler ara sıra ön freni kullandığımda durmaya yakın titreşim hissediyorum gidonda...bi kaç kere oldu..nedeni ne olabilir her zaman olmuyo...yoksa bana mı öyle geliyo anlamadım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar