Sunuyorlar, 7000 tl peşin, kalanını 6 taksitle aldım ben ama vade farkı koyuyorlar, çok yüksek bir fark değildi ama hatırladığım kadarıyla.beyler iyi geceler hyosung gv 250 mi satınca cbf 500 almaya karar vermiştim ama bugun şirket üzerine 0 cbr 250r alıp kdv dende yararlanayım hemde biraz nakit biraz kredi kartı cekerim dedim ve içinizde bilen vardır diye size sormaya karar verdim. honda bayilerinde ( özellikle yükseliş izmir ) 5000 tl nakit verip üzerini kredi kartına taksit imkanı sunuyormu? bilen varmı? yarın yükselişe uğricam fakat insan heycanlanıyo işte![]()
beyler iyi geceler hyosung gv 250 mi satınca cbf 500 almaya karar vermiştim ama bugun şirket üzerine 0 cbr 250r alıp kdv dende yararlanayım hemde biraz nakit biraz kredi kartı cekerim dedim ve içinizde bilen vardır diye size sormaya karar verdim. honda bayilerinde ( özellikle yükseliş izmir ) 5000 tl nakit verip üzerini kredi kartına taksit imkanı sunuyormu? bilen varmı? yarın yükselişe uğricam fakat insan heycanlanıyo işte![]()
Giysinin içinde hiçbir bilgi yazmıyor mu? Bendeki cordura yazlık montu korumaları çıkarıp makinede 30 derecede yıkıyorum. Pırıl pırıl çıkıyor. Ama seninkinin malzeme tenax'mış, bilmiyorum hiç kullanmadım bu malzemeyi.
yazmiyor valla baktim heryerine.. bir elde yikayayim bakalim ne olacak![]()
Kaskta nasıl bir sorun yaşadın çağdaş abi ?Deri ceket baya güzel, güle güle kullan. Ama fiyat olarak pahalı gibi, şu siteyi herkese tavsiye ediyorum. Mesela burdan alsaydın, Türkiye'de ödeyeceğin vergi dahil 710-720 liraya gelirdi. http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Leatherjackets/REVIT-TARMAC-Lederjacke::18156.html
Ben bütün giysileri buradan aldım, kask hariç, hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Dükkanda deniyorum Türkiye'de olanları, sonra burdan alıyorum, gerçi distribütörlerin getirmediği çok başarılı ürünler de var. Onları da senin linklediğin gibi revzilla'nın videolarına bakarak inceliyorum.
Giysinin içinde hiçbir bilgi yazmıyor mu? Bendeki cordura yazlık montu korumaları çıkarıp makinede 30 derecede yıkıyorum. Pırıl pırıl çıkıyor. Ama seninkinin malzeme tenax'mış, bilmiyorum hiç kullanmadım bu malzemeyi.
yazmiyor valla baktim heryerine.. bir elde yikayayim bakalim ne olacak![]()
Buldumelde yikamaymis!!
Ahh benim noktalama hatam olmuş oradaKaskta nasıl bir sorun yaşadın çağdaş abi ?
sağol Allah razı olsunselam arkadaşlar.sohbetinizi okudum iyi insanlara benziyorsunuz eğer bi mahsuru yoksa aranıza katılmak istiyorum.
bu 6000 bakımı 100liradan aşagıya yapan bir servis yok sanırım![]()