Arkadaşlar çok damlar oldum bu ara topice =))) Ama sizler cbr 250 kullanıcısı olarak bu motoru almada ninja 250r 2010 modelini al dermisiniz?Ama dürüst cevap verin

Diyin bana ya kardeş cbr 250 alırsan şunlar dezavantaj ninja alırsan şunlar dezavantaj diye.Yani burdaki cıbır 250 cilere gerçekten çok ihtiyacım var ,alacağım vardı geldi oda çok şükür.Param hazır sadece kafam karıştı.9.000 e kadar para verebilirim.Baya bi işim düştü size hadi cıbırcılar BEKLİYORUMM!!

bu arada sinan polat kardeşim aynen paran varsa italyan alıcan ama satamıyorsun kardeşim ya =)) Nexus 500 ü çok zor sattım
Hep diyorum, yine diyeceğim

. Ninja piyasada kendisini kanıtlamış bir model. 250'lik ler içinde en kuvvetlisi. Her şey iyi hoşta, eskidi be dostum artık. Eğri oturup, doğru konuşmak lazım. Ninja tahmin ediyorum, bu senenin sonunda, en geç 2013'ün ilk çeyreğin de yenilecek. Yenilendiği vakit, kuşkusuz daha iddialı bir model ile karşımıza çıkacak. Şu anda bana soracak olursan, ben kawasakiyi tercih etmezdim. Nedenine gelecek olursak;
1. Eskiyen tasarım:Analog ekranlar filan artık bu devirde olmaz. Özellikle tüm firmalar, tamamen elektronik kadrana geçiyorlar ki, çoğu kişi yadırgasada olması gereken budur.
2. Bakım maliyeti: Yedek parçalar çok pahalı. Litrelik motor fiyatların da. Arka amortisörün 1.500 TL olduğu söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bahsi geçen konu altın elbiseli adam yani Barkın abinin testlerinde ele alınmıştı.
3. Satış sonrası hizmet: Servis darlığı ve tedarik süresi boyunca yapılan şikayetler ele alındığın da. Tercih yapacak kişilerin bu konuyu dikkate almaları gerekmektedir. Yaşadığınız il de veya ilçe de servis olanakları iyice araştırılmalı ve size zorluk çıkarmayacak konumda olmalıdır.
4. İkicliel: İkinciel de elbette ki Honda gibi hareket beklemeyin. Fakat her satıcının bir alıcısı vardır. Saydığım olumsuzlukları size koz kullanarak, fiyatta ciddi indirimler yaptıran olacaktır.
Fakat Honda da durum böyle değil. Hondayı maddeler halinde sıralayım;
1. Rakiplerine göre uygun fiyatı.
2. Bakım maliyeti düşük, yedek parça fiyatları neredeyse bir Çinli motosiklet kadar uygun.
3. Hemen hemen her yerde servis sıkıntısı yaşamazsınız.
4. Yakıtı oldukça ekonomik, performansı tatmin edicidir. Ben top speed haricin de bir sıkıntı yaşamıyorum ki en yüksek 172km. hız yapabildim. Fakat bu hıza her şartta ulaşamıyorum. Fakat, ara hızlanmalar da filan gayet tatmin edici. En azından rakiplerinden aşağı kalır bir tarafı yok.
5. Çok konforlu bir model. Bunu demek için demiyorum. İyi bir scooter kadar konforlu. Al artçınıda paşa paşa gez.
6. Elden çıkarmak istediğin de soranın çok olur. Malum Honda hayat onda. Ben demiyorum. Halk diyor

.
Kısacası, 250'lik te en hızlısı bende olsun diyorsan ninja, geri kalan her şey için cbr diyorum.
Tercih senin. Hangisinden zevk alacağını düşünüyorsan, tercihini o yönde yap. Sonuçta binecek olan sensin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
doktor 3 hafta önce bel fıtığı teşhisi koymasına rağmen motorda hiç belim ağrımıyo...Seigen 2 molayla ankaraya çok iyi gelmişsin...benim 45 dakikada bir durmam gerekiyoo.yaş ilerledi ondan mı acaba

türkiye yollarının berbat olması da motor için etken...ben bugün sürat rekorumu kırarak 130 u gördüm bir anlık...

6500-7000 devir ve sonrası titreşim insanı rahatsız ediyo...belki normaldir bilmiyorum ilk motorum...almak istediğim enduronun bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum....
sonpol..seçimde yanlış yapmış olsam bile içim rahat..motor kalite, benzin şahane...hava 1500..., trafikte atak ve kıvrak...uzun yolda utandırmıyo...daha ne olsun...yaştan dolayı beni yoruyo olabilir ama daha 30 dayız
Abi dur bakalım yaş 30 diyorsun daha nedir ki yahu 30

. Bak ben de 26 yaşındayım. Ben belki 40'ı geçitiğim de (ölmez ömrümüz varsa) o zaman düşünürüm enduro tarzları. O da belki

. Sen erken emekli edeceksin kendini anlaşılan

. Hayırlısı olsun

.
Bu arada geçmiş olsun.