genellikle 100 110 gibi gittim,bi saat sonraa toto agrisi yapiyor alet,inince ellrim uyuzmus titrer vaziyetteydi
geçmiş olsun , bize de tecrübe oldu buBide ayagima kus carpti biraz dengemi kaybetim ayagimda norml spor ayakkbisi vardi allh korusun bot almk lzim
ben dei lk uzun yolumu bugün yaptım gidiş dönüş 240 km, dediğin gibi ellere hafif uyuşma veriyo...bu sürat sonrası uzun seyir daha çok yorar adamı...
Barış kızkalesinden 5 km daha ilerde yapraklı. kumsal değil koy. çok temiz dalgasız ve yüzmesi zevkli bir yer. hafta içi gidersen sakin de olur.
Hafta sonu 425 yol yaptim artcm ile beraber, gecen sene ayni yolu 600f ile yapmistim tarlaya ucmustum orda durup anilri yat ettimordan nasil ucmusum hala anlmis degilim
cbrla uzun yolda rahat, genellikle 100 110 gibi gittim,bi saat sonraa toto agrisi yapiyor alet,inince ellrim uyuzmus titrer vaziyetteydi cay icmekte zorlndim, bir saate bir durmakta ozn gosterdm,70 tl civari yakit aldim toplmda su anda tek dis te ,mugadan benzin alirim diye ciktim sag serite hic bnznlinlik gormdim tek dis yanip sondukce ben yusuf yusf oldum
alet bni kaleye kadar getirdi.sirt canta sikinta yan canta lazim uzun yol icin
kısmetse bu hafta aranıza katılıyorum arkadaşlar) iyi akşamlar herkese
![]()
beyler motor ayaklıktayken normalden dik duruyo..bunun bi ayarı var mı acaba?
bi kaç kişide dik olduğunu söyledi...
aynen + ruzgarda bazen korkuyorum terse yatacak dıye.
duydugum kadarıyla kullanım sonrası (bıkac ay ıcınde) daha da yatacagı. lakın bu kadar beklemeden baska bır cozum bulmak lazım bence.
@sonpol
Hayırlı olsun arkadaşım.Kazasız belasız.....
Yaz Sıcakları İçin Şu Ürünü Tavsiye Edebilirim.
http://img.dxcdn.com/productimages/sku_46089_4_small.jpg
94 Liraya TR'ye Bedava Geliyor.Made İn P.R.C :thumleft:
http://www.dealextreme.com/p/motorcycle-body-protection-riding-armor-suit-xl-190cm-46089
ismail yk gibi gezeceğime terlerim daha iyi..
durunca terliyorum , gazı açtığımda kuruyorum
bu arada dün 3 saat kullandıktan sonra motoru parkettim, geri geldiğimde 4-5 damla yağ akıttığını gördüm yere, henüz 250 km de motor, bu normal mi ? yoksa servise götürmeli miyim? (3 saatin çoğunluğunda 5000-6000 devir arası kullandım)