Soner Abi Hayırlı Olsun :thumleft:
Kardeşim teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Arkadaşlar şu ayaklığı indirince stop etmesi bana ters bir durum. Onu kendim iptal edebilir miyim yoksa servise mi gideceğiz?
henüz başlamadım ama her an başlayabilirim, ancak yarın için müvekkillere verilmiş kahvaltı ve akşam yemeği sözüm var, yine yarın sabah erkenden ve akşam geç saatte çıkacağım motorla,bugünkü gibiarkadaşlar yarın sabah için müsait olan var mı şile tarafına gidelim.. Çağatay sen uzun yola başladın mı gelir misin?
vitesteyken stop etmesi normal. neden böyle bir gereksiniminiz oldu ki?
Çalışır vaziyette N de iken ayaklığı açtığım da stop etmiyor mu makina? Yoksa ben mi yanlış yaptım?
@CBR 250 R
Kardeşim merhaba,
Çek senet işlerine bir çok bayi yanaşmaz. Haklılar da. Bence kendini sıkıntıya sokmak yerine, beklemek daha sağlıklı olacaktır.
motorun vıtestedır.yanlıs gormussundur![]()
debrıyaja ıyıce alısacaksın dahakemıklı olması , bıraz da kavrama noktasını tanımamaktan oluyordur kanka. ılerıkı zamanlarda artık vıtesı ayagınla daha onceden yukarıya ıttırdıgını goreceksın (normalde alısma perıyodunda debrıyaja basılıp , ayakla atarsın ama ısın kasarı olunca ayak zaten otomatık gıdıo
)
1.vitesteki o boslugu ve sert yukarı yaparak 2 ye atmayı calıssan yeter. 2den sonrası kaymak gıbı gıdıo ama bu 2si icin biraz pratık lazım![]()
barış silifkeliyim ben ama istanbulda yasıyorum. gecen hafta siifkedeydim. sürekli düşünüyordum motor yanımda olsa nasıl binerim diye. acayip sıcak, bırak montu kask bile işkence olur muhtemelen.
Ben yarın aksam istanbuldayim yeniden. Artık okul da bittiği icin 1 Temmuz'a kadar aylak aylak gezeceğim. Hafta ici hafta sonu, gündüz gece farketmez, her gezinize katılabilirim![]()
tabi canım kasksiz binme zaten. bir de Mersin'de minibüslere dikkat et. özellikle ana bulvar üzerinde. istanbuldakilerden fenalar, ayna falan yok direk kırarlar önüne. Silifke tarafında cennet cehennem e git vaktin olursa, denize girmek istersen de susanoglu'da yapraklı'yi sor.