Bende anahtarlık hediyemi paylaşıyım![]()
[url]http://img839.imageshack.us/img839/8985/20120605074.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
nerden temın ettın? cok guzelmıs
bu arada beyler ben yarın oglen gıbı ıstanbul'da olacagım.
persembe ya da cuma aksamı bı bulusma planlayalım
hem tanısırız hem bı seyler yer & ıcerız.
gemım kadkoy yakası & tuzla tersanesınde olacak.var mı bu 2 gun cagırsam gelebılecek ?
nerden temın ettın? cok guzelmıs
bu arada beyler ben yarın oglen gıbı ıstanbul'da olacagım.
persembe ya da cuma aksamı bı bulusma planlayalım
hem tanısırız hem bı seyler yer & ıcerız.
gemım kadkoy yakası & tuzla tersanesınde olacak.var mı bu 2 gun cagırsam gelebılecek ?
bende gelmek isterdim ama o kadar uzun mesafe şu an için gelemiyorumbu arada sizin bu yakıt değerleri doğruysa benim makine 600'lük abi
depoyu fullemiştim ve şu an tek çubuk kaldı toplam yaptığım km 165
165 km de depo mu biter ya =)
bende gelmek isterdim ama o kadar uzun mesafe şu an için gelemiyorumbu arada sizin bu yakıt değerleri doğruysa benim makine 600'lük abi
depoyu fullemiştim ve şu an tek çubuk kaldı toplam yaptığım km 165
165 km de depo mu biter ya =)
ben bide sürekli dur kalk kullanıyorum yani otoyolda kullanmadım hep sahil veya şehir içi yoğun trafikte kullandım.
abi sert kalkış yapmıyorum da diyelim yaptık, yani ne kadar farkeder ki 165 km yaptım ve tek çubuk yanıyor şu an350-380 km gören arkadaşlar var , nasıl olacak bu iş anlam veremedim
![]()
yarın nerdesin aldığın petrol 3 kağıt yapmış olabilir buluşabiliriz ben freeyim sercan yarın müsaitsen yarın küçük bi buluşma yapabiliriztrip değil total kesinliklebilmiyorum valla, yarın belki fullerim tekrar bakıcam ya, aklım takıldı baya baya
![]()
yarın nerdesin aldığın petrol 3 kağıt yapmış olabilir buluşabiliriz ben freeyim sercan yarın müsaitsen yarın küçük bi buluşma yapabiliriz
Ayın 15.ine kadar zor finaller var bugün sınavım yoktu bi cıkıyım dedimşuan hala ders modundayım arada 10 dk izin veriyorum kendime
Sen ne tarafta oturuyosun ?