MT gezisinde BP de tam kalkmadan beyaz-mavi cbr 250 ile yan yana geldik. selam baba naber nasılsın falan nickin neydi sobet ediyoruz

dedi motor yoktu gezi için cbr250 kiraladım ben jamseasion. eee nasıl falan dedim sevdinmi? 600 lüğünü satmış daha önce(fazer) basıyorum basıyorum gitmiyo diyor konuştukça gülüyoruz:queen: sempatikte bi arkadaş. Bi ara yan yana gurup sürüsü gidiyoruz hız da yapamıyosun habire 2. 3. vites sıkıp duruyo motoru deniyor. CBr 250 nin vites atarken süspansiyonu bi iniyo bi kalkıyor. yanımdan 20-30 metre hızlanıyor tatlı tatlı. Yok babaya bu gitmiyo demesi aklıma geldikçe gülüyorum yanında:cherry: dedim memnun değilsen 125 lik veriyim:mrgreen:
Yanlız kiralık cbr250 maşşallah orkestra gibi. Yanında giderken 80 le hafif rüzgardan ve 50 motorun gürültüsünden net seçemiyorum ama zinciri ve motoru şıkır şıkır birleşmiş şarkı söylüyor. Bi ara dikkatli dinliyim dedim motordan ayrı şıkırtı geliyor zincirden ayrı... Tabi motorun içine edilmiş orası su götürmez ama yinede fazlaydı sesler...