1.500 kmde bir yağlamak 1000 kmde temizleyip yağlmak gerekir.1000 km bakımını beklemenizde pek bir sakınca yok,tabi motor sürekli açıkta ve yağmurda kullanıyorsanız yada motoru sık sık yıkıyorsanız sıkıntı yaratabilir.Yinede kefil değilim ama birşey olmaz diyorum
2.Aynaları tanımak bir süreçtir,bende birşey göremediğimi sanıyordum ama alıştım zamanla.Şöyle diyeyim aynaları öyle ayarlayınki sürüş pozisyonunda(burası önemli çünkü aynaları hep düz otururken ayarlarız sonra sürerken hesaplar tutumaz

)dirseklerinizin ucunu görecek şekilde ayarlayın ve arkanızı görmek istediğinizde hareket halinde direklerinizi aynanın önünden çekin görüşünüz açılsın.Yine de motorda tam olarak arkanızı göremezsiniz,herzaman nerede ne var bunu bilmeniz gerekiyor,şerit değiştiriken arkanızda araba varsa bunu aklınızda tutun gibi gibi.Birde şerit değiştirirken önce aynaya sonra kafanızı çevirerek bakın,bu başta biraz tehlikelidir,motorla bol antrenman yapın.Daha teknik bilgiler ise forumun rehber başlığı altında bulabilrisiniz.Hepsini okuyun derim,çok faydalı bilgiler var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Motor freni için???